Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/oh-man

Marketing

Danas ću se kititi tuđim perjem.

Ove dvije slike mi je poslao frend/kolega, za promjenu,i razliku od mene, on se kuži u fotografiranje,
ima stativ (koji koristi pri slikanju) i slično..... :-P


Njegovo viđenje noćnog Muskata:

Noćni provod
Džamija u blizini hotelaDrugo, na facebook stranici kolegice Saše Borčić Reba mogu se vidjeti izvrsne,i lijepe i zanimljive slike pustinje, deva i općenito Omana izvan Muskata.
Naime, prvog dana bili smo u potpunosti slobodni. Mi koji smo po prvi puta bili u Omanu, najvećim smo brojem odlučili ostati u gradu (čitaj,prvo se naspavati) i u miru pogledati ili tržnicu ili Veliku džamiju ili neki drugi turistima zanimljiv punkt u gradu. Oni koji su tamo bili i prošloga puta, većinom su se odlučili na jedan od višesatnih izleta ponuđenih u hotelu (iako je to podrazumijevalo spavanje samo od dolaska u hotel u šest ujutro do devet ujutro). Naime, bilo je ponuđeno 9-satno putovanje u pustinju, 8-satno putovanje u neku oazu (što je bilo izvedivo jedino prvoga dana) i nekoliko kratkih izleta 2 ili 3-satnih, tipa ronjenje, razgled dupina, putovanje brodom po obali (što sam izabrala ja, vidjeli ste u prošlom postu) i sličnog.

Svakako, ovi koji su se odlučili na pustinju prilično su se izmorili, ali zato mi sad možemo uživati u fantastičnim slikama :)))
Pa tko želi, neka pogleda, zanimljivo je!


I sad, nekoliko članaka gospodina Pofuka koji su se mogli vidjeti u našim novinama kroz prošli tjedan.

Večernji list, 1.12.15.Večernji list, 4.12.15.Večernji list, Obzor,5.12.15.

Post je objavljen 10.12.2015. u 14:38 sati.