Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POLICIJA U NEDJELJU KOD STOJKOVIĆA NA VRATIMA



NISU TI POLICAJCI (PRISTOJNI) KRIVI KOJI SU DOŠLI KOD MENE NEGO NJIHOVI ŠEFOVI KOJI SU IH BEZ RAZLOGA POSLALI.

Danas u nedjelju (22.11.2015.) u 14, 55 sati bila je kod mene doma policija, rekli su mojoj supruzi da moraju s mnom obaviti razgovor. Kako ja nisam bio doma kazali su: Da danas rade do 22,00 sata, ako se ne pojavim do tada, da će doći sutra, i da rade iza 19,00 sati.

Kad sam došao kući oko 17,40 sati, sa svoga kućnoga telefona nazvao sam policijsku upravu Bjelovar, 043/192., i rekao dežurnom policajcu da sam kod kuće u Trojstvenom Markovcu, i da policija me je tražila. Došla su dva policajca do mene sa službenim kolima 020-241., bilo je 17,50 sati.

Glupo bi mi bilo da razgovaram sa policajcima na cesti, rekao sam supruzi da im kaže da uđu. Stariji policajac mi je saopćio da trebaju obaviti razgovor po prijavi Sandre V., iz Zagreba. Da je ona podnijela prijavu kod pete postaje radi toga što sam na Blogu objavio njezin mobitel.

Sve je počelo kada mi se ta nepoznata osoba javila. "Poštovani gospodine Stojković, poslala sam Vam poruku i na drugi profil. Hitno bih trebala Vašu pomoć pa Vas ljubazno molim da mi javite kada bi se mogli čuti". Moj broj je 091/ - - - - - - - Srdačan pozdrav Sandra.

Kada ta gospođa mi je ispričala što je sve zadesilo, ja sam joj rekao da se obrati policiji ili državnom odvjetništvu, te sam poslije napisao članak: KADA IH TITO GUBIĆ PREVARI ONDA SVI TRAŽE POMOĆ OD MENE (1) Ta gospođa je tražila moju pomoć, a na kraju je lažno mene prijavila.

Dana (26.10.2015.) s mnom je telefonski razgovarala (od 13,00 do 14,00 sati) gospođa Sandra V. (39) diplomirana socijalna radnica iz Zageba. Ona mi kaže da joj je Tito Gubić uzeo 2000 kuna.

Gubić se inače bavi sa kartama "Tarootom" i toj gospođi je obećao načiniti zaštitu. I dalje od nje traži novac i zlatni nakit... Između ostaloga ta gospođa mi se je žalila i pitala me - što da radi.

Kaže da Gubić joj šalje učestalo SMS poruke i prijeti; da će nju i njeno dijete (curicu od četiri godine) prokleti... Da sa autom muva se oko njenog stana,,,

Pitao sam: gđcu. Sandru zašto je išla tražiti pomoć od jednog "šarlatana"?

Ona mi je rekla da je imala nekih obiteljskih problema, a da Gubića nije poznavala - da joj ga je preporučila njena dobra prijateljica Iva I., inače po struci je psihihatar, te da je udana i ima dvoje djece.

Ponovio sam gospođi Sandri da je to slučaj za policiju i državno odvjetništvo,..., da se njima obrati, tj. da podnese kaznenu prijavu protiv Tite Gubića iz Bjelovara.

Očito je da dotična osoba koja je "konfuzna" ima neku vezu u policiji, jer policija nije imala razloga da ovako postupa. Mlađi policajac u mome domu držao je cijelo vrijeme uključenu vezu, tako je izgledalo da snima moj razgovor s njima, međutim i drugi na vezi su ga mogli čuti... Razgovor je trajao do 18,20 sati.

-----------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
22. 11. 2015. godine
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2886.
++++++++++++++++++++++
Mobitel: 095/8148290 (ŠTIT)



Post je objavljen 22.11.2015. u 21:16 sati.