Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

HTIO BI PITATI: A GDJE SU KOMUNALNI REDARI I ŠTO RADE?



GRAD IMA PET UZALUDNIH KOMUNALNIH REDARA

Komunalni redari pri gradu Bjelovaru, odnosno koji rade u gradskoj upravi,.., budu li oni prošetali i malo išli van i vidjeli što se radi? Nije mi jasno zašto oni primaju plaču? Evo okrenuti ću se na ovaj problem oko izbora, koji su bili 08..11.2015., a tiče se izborne kampanje stranaka i nezavisnih kandidata. Izborne plakate koje su preko noći svuda polijepili, nisu ih skinuli poslije izbora. Sramotna je i ružna to slika. Razdrapani i strunuti plakati od vjetra i kiše, dalje stoje.

Zašto me to malo ljuti. Sjećam se kada sam ja izašao na izbore - sa nezavisnom listom u drugoj izbornoj jedinici. Drugi dan sam od gradske uprave dobi preporučenu pošiljku da imam rok 24 sata da uklonim svoje plakate sa javnih mjesta. Pa sada pitam da li su isti kriteriji zakona? Očito više takva uredba i zakone ne vrijedi. Isto je i sa svijećama koje su građani zapalili uz cestu u Vukovarskoj ulici, ostale su plastične kutije razbacane svuda na okolo. To je lijepa slika našega grada Bjelovara.

Jesu li komunalni redari pristrani, ili licemjerni, ili neznalice,.., žalosno je da im ja moram reći što trebaju raditi...Isto tako je sa oglasnim tablama - koje se nalaze na nogostupima i drugim javnim mjestima... Neka komunalni redari izvuku svoju guzicu iz kancelarija i neka se bace na posao.. Neka idu brojiti psećja govna svuda po gradu, i neka kažnjavaju vlasnika pasa koji nisu na povojcu, ili bolje rečeno psi koji rade štetu drugim ljudima u Bjelovaru i okolici...


BRANKO STOJKOVIĆ
22. 11. 2015. godine
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2884.
++++++++++++++++++++++
Mobitel: 095/8148290 (ŠTIT)


Post je objavljen 22.11.2015. u 14:54 sati.