Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Isporuke Bogu ili Alahu

Navodno je Putin povodom rušenja ruskog zrakoplova iznad Sinaja, za koje on tvrdi da je došlo zbog podmetnute bombe u putničkom prostoru - koju su opet, navodno, prema vlastitom priznanju ISL-a podmetnuli oni u obliku bombe načinjene od konzerve nekog bezalkoholnog pića - a u kojem je poginulo 225 ljudi, među kojima i 17 djece i onda usput zbog masakra u Parizu, izjavio:

„Na Bogu je da prašta teroristima, a moje je da ih šaljem Njemu!“


I da potkrijepi svoju misao krenuo polagati tepih bombi svojim najmoćnijim vojnim avionima (i usput ih testirati u stvarnoj borbi) kako bi teroristi i 'teroristi' lakše i brzovozno stigli do Boga ili Alaha. To bi trebalo biti nešto kao „express“ isporuka.


Za sada su mu se u tome pridružili samo Francuzi, no te znači da ulogu „kažnjeničkih poštara“ neće prihvatiti i ostale države, pogotovo ako se teroristi svojom krvavom rabotom okrenu i protiv njih.


U redu, oni su to i zaslužili, pa neka im Bog ili Alah sudi. Iako baš i nisam potpuno uvjeren da će to polučiti rezultate, pogotovo ne na duži rok.

No, tko će poslati Bogu ili Alahu svjetske 'mudonje' kojima je cilj i smisao postojanja da jedino oni vladaju svijetom u ime takozvanih 'univerzalnih vrijednosti' (izjava Obame) koje su, prirodno, baš onakve kakve su oni odredili i kakve odgovaraju njihovim bolesnim umovima. A upravo su te bjelosvjetske/belosvetske 'mudonje' zakuhale kašu iliti poparu koju pak sad moraju kusati nedužni i jadni ljudi od sjevera do juga, istoka i zapada ovog nesretnog Planeta.
Ja ne znam, a vi?



Post je objavljen 19.11.2015. u 22:29 sati.