Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

Zigolo...



Ovo je vrime skroz poludilo i covik ne moze virovat da ce se iza sv. Martina i Nikole sidit isprid kafica i cugat 'ladno pivo u kratkin rukavima ka' da je lito.
Tako i danas negdi oko podne sidi ekipa u omiljenom kaficu, razvalila se u stolicama i upijaju tople zrake sunca ka' da su gusterice i samo bacaju komentare kako je to super jer se stedi na skupom grijanju, pa onda kako je lakse brat masline i lovit lignje kratkih rukava, a ne drcat od zime…
Onda se javi Milovan i ozbiljno rece: …aeeee, a kako ce proc svinjokolja kad je ovako toplo… evo muve i komarci jos letaju, a Dan republike prid nosom!!!
…jeba te Dan republike, sta ne kazes naprimjer 1. dan Dosasca!?...javija se Toma i odma se u zraku ositilo kako ce puknut politicko-vjerska rasprava, al' na sricu isprid kafica stade moderni sportski auto i svi umuknose kad se spustilo caklo i iz njega procvrukuta zenski glasic:
…aloooo momci, skuzajte sta vam smetam…al' tribala bi malu pomoc!?
Kako se nagnula priko suvozacevog sica da bi je mogli cut, njeno poprsje samo sta nije iskocilo vanka iz pripijene majice i onda smo svi zamukli ka' mutavi.
…sta jeeee???...papila vam maca jezik, aaaa!?...smjeskala se i usput digla ocale na vrh glave, valjda da nas bolje vidi.
Svi blenuli u nju i ni makac…jebat ga, njene plave okice ka' da su nas grupno hipnotizirale…
…boga ti draga, jel ovo suncanica il' piva napravila od nas, promislim, a onda Joke spasi stvar i procidi kroz zube:
…sta je mala, sta ti triba!?
…ma tila sam vas pitat koja i di je dezurna ljekarana?
…aaaaa, to!!!...imamo tri, al' samo vozite naprid jos dvista metara i na desno vam je ta dezurna, ima zeleni kriz sta svitli, ne mozete falit!
…fala vam lipa momci, al' jos nesta da vas pitam!?
…ae
…molin vas lipo, a di se u vas nediljom daju injekcije!?


Onda se dize Tonci ka' pravi zigolo, razvali smjesak od uva do uva i rece:
…a u guzicu, gospođice…ka' i svaki drugi dan!!! smokin

...lip pozdrav! mah

Post je objavljen 16.11.2015. u 00:05 sati.