Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

VJEČNO SI S NAMA NAŠ ANTE PEZERU



POVODOM GODIŠNJICE SMRTI MOGA UJAKA ANTE PEZERA

"Ja ustaški bojovnik Ante Pezer, stožera HOS-a, svečano obećajem,
da ću uvijek biti vjeran Poglavniku i ustaškim načelima, da ću
poštivati naloge svojih zapovjednika i svaku povjerenu mi dužnost
izvršiti, da ću raditi savijestno i požrtvovno, da ću sve svoje
snage posvetiti izgradnji Nezavisne Države Hrvatske. Tako mi Bog pomogao!"

Za Dom - Spremni!

Samo Ustaštvo je imalo ideju za stvaranje Nove Europe, svi drugi su lažovi i grobari Hrvatske. Prije su boljševisti išli u Versailles po pamet, a danas idu u Bruxelles, glavno židovsko i masonsko sjedište. Zbog toga nema suvremenih pogleda za Hrvatsku, s kojom na morbidni način upravljaju "ljevičari".

Hrvatski radnici su 06. rujna 1942. godine iz Njemačke doznačili u domovinu NDH-a 500 milijuna Kuna ušteđevine. S punim pravom danas se možemo upitati gdje je taj golemi financijski i materijalni kapital. Ovi bivši partizani i komunisti, koji godinama već dižu kredite na ime Hrvatske, kradu nas i istrebljuju,iz "Lijepe naše". Dignimo ponovo "Ustaški ŠTIT" za opstojnost Hrvatskoga naroda.

NA SPOMEN SVOM UJAKU ANTI PEZER, USTAŠKOM BOJOVNIKU NDH

SLAVA TI ANTE MOJ UJAČE !

Mnoge godine su prošle moj ujače Ante, od kako tebe nema. Nepravedno su te zaklali s noževima partizansko-komunistički krvnici. Borio si se za našu Hrvatsku i svoj život za nju si položio. Slava ti ujače Ante! Nikada te tvoji najmiliji neće zaboraviti. Moja majka Drina Pezer - Stojković, (rođ. 1920:) pričala mi je kako su te zarobili partizani i vodili svezanoga sa hrđavom žicom s rukama na leđima... Nisu ti se smjeli javiti da ne poubijaju tvoju cijelu obitelj: majku Danicu, sestre; Dragicu, Drinu, Katu, Šimicu, Ivu. Poslije su te našli sa još desetak ustaša zaklanih u jednoj jami. Nisu smjeli ni tvoje tijelo uzeti i dostojno sahraniti.


----------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–

Post je objavljen 12.11.2015. u 23:25 sati.