Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/heathlegend

Marketing

No escape from Balkan

Današnjim jutrom prisjećam se davno naučene lekcij, iako u sasvim novom ruhu. Kad kod nekome - nekome i za nekoga izlažeš svoje srce, ono će biti izdano i zgaženo. Kada ti je stalo do ljudi i njihove dobrobiti, a njima do njih nije, to te može slomiti.
Iznenađena sam da ni u 2015.nismo prevazišli svoj stockholmski sindrom, tisućljetno povijesno nasljeđe submisivnosti i napravili odmak od indoktrinacije zla (barem mi mladi) naših roditelja, televizije i crkve. Svi vi psihopati koji ste glasovali za HDZ, SDP i Most, čestitam vam na pobjedi i novostečenoj individualnoj stigmi srama (koju naravno, ne osjećate) zbog svega što predstavljate.

Život bi mi bio mnogo lakši kad mi ne bi bilo stalo do vas. Kada bih se mogla nasmijati, dići ruke i reći :" Znaš šta, j*** mi se, jer meni je u životu dobro."


Izdajice zdrave pameti, izdajice prosperiteta, izdajice vaših prijatelja i susjeda, podupiratelji iluminatskih marioneta (ne šalim se i ne, ne drogiram se) na mikrorazini, izdajice samih sebe. ČESTITAM!

Post je objavljen 09.11.2015. u 09:07 sati.