Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PETAR RADAKOVIĆ I NJEGOVA VESNA I SINOVI SU KRIMINALCI PRVE VRSTE (2)



Domovina nam se pretvorila u kriminalni feud od bankara i njihovih; kamatara i lihvara... Postoje svi materijalni dokazi protiv Petra i Vesne Radaković i njihovih sinova, o kriminalnoj sprezi u Drvnoj industriji "Česma" i pogonu industrije "Interijera" u Čazmi. Iz ovoga svega se postavlja pitanje; što je radila pravna država i njene institucije.

Direktor Željko Horvatinović od "Interijera" u Čazmi, osnovao je svoju privatnu tvrtku "INTER-ARTING" i preko nje prodavao namještaj od "Interijera" i uzimao rabat od 10% od prodaje. Ili bolje rečeno prao je novac. Uzima je i proviziju za dogovorene poslove: odnosno prodavao je skuplje namještaj i prikazivao radnicima lažnu dobit.

Vlasnik i direktor Glumina banke Marko Marčinko je poslovao sa "Interijerom" iz Čazme, koji su imali u toj banci žiro-račun. Kad je "Interijer" otišao u stečaj, i kad je provedeni Stečaj banke uopće nije bio predmet istrage. Kada su u "Interijer ušli Radakovići, nije proknjiženo da ta firma ima zalihe od 7 milijuna kuna. Firma je promijenila naziv sa "d.o.o" na "d.d".

Žena koja ima pohranjene sve podatke kod kuće, radila je u računovodstvu "Interijera" u Čazmi, direktor Horvatinović ju je osobno vozio u Zagreb, u "Gluminu banku" na usklađivanje računa. Zanimljiv je podatak da Lovro Misir, koji je vlasnik turističkih agencija, podmirio je iz Amerike dug od "Interijera" upravo gdje je ta tvrtka izvozila.

"Interijer" je imao tri žiro-računa poslovna subjekta kod banaka; u Ljubljanskoj banci, Gluminoj i Erste. U blokadi je direktor Horvatinović otvorio sestrinsku firmu "Interijer-opremanje". Direktor Željko je dao za badava komplet namještaj (cijelu kuhinju) pjevačici Sanji Doležal, koja je reklamirala u tv-spotovima kuhinje...

NAPOMENA: Slijedi 3. nastavak ove priče...

BANKO STOJKOVIĆ
08. 11. 2015. godine
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2858.
++++++++++++++++++++++
Mobitel: 095/8148290 (ŠTIT)


Post je objavljen 08.11.2015. u 09:49 sati.