Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

ARGUMENT O PRAVOVREMENOM REAGIRANJU


PRIOPĆENJE STRANKE ORaH O OTKAZIVANJU SUČELJAVANJA KANDIDATA

Sučeljavanje kandidata Zoran Milanovića i Tomislava Karamarka koji se žestoko bore za premijersku fotelju u vrijeme predizborne kampanje nije održano, a bilo je zakazano za 6.studeni, već je posredovanjem predsjednikia Državnog izbornog povjerenstva Hrvatina na HRT-u otkazano.Mnogim i novinarima i teoretičarima politike taj je digađaj promakao, a vrlo jer bio važan. Zašto važan ? Osim što je izborna kampanja bila kratka izbjegnuto je sučeljavanje kandidata na HRT-u te su na taj način gledatelji ostali zakinuti na vlastiti sud i donošenje odluke - za koga glasati. Sučeljavanje glavnih izbornih kandidata je nešto što se gledateljima HRT- a nije smjelo oduzeti. A to je ipak učinjeno. Takve poruke znaju čitati tek intelektualci, a građani prosječne naobrazbe prepušteni su dojmu izbornih spotova i odgovora na pitanje " što je stranka na vlasti učinila za mene"?

Osim što sam ja događaj uočila i u vezi s njim napisala tekst s nadnaslovom
PRVA OSOBA SUDBENE VLASTI ZAŽELJELA DA NEMA SUČELJAVANJA IZBORNIH KANDIDATA NA HRT-u VEČER UOČI IZBORNE ŠUTNJE !
i naslovom
PREDSJEDNIK VRHOVNOG SUDA RH JE SUGERIRAO, A RUKOVODITELJICA INFORMATIVNOG PROGRAMA HRT PRIHVATILA! (agropolitika 6.11) na događaj je reagirala i politička stranka ORaH i njegova predsjednica Mirela Holy. Sada objavljujem priopćenje ORaH-a koje sam primila 6.11. prije podne. Smisao tog priopćenja je da bude argumenat o pravovremenom reagiranju na interes građana. Jer sučeljavanje je trebala biti INFORMACIJA.
Hrvatska je ostala bez te informacije. Predizborna šutnja traje, izmanipulirani smo svi, a sutra 8. 11. ćemo za te manipulatore još i glasati.
Fenomenalno. Tako je to u Republici Hrvtskoj.



Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 07.11.2015. u 17:21 sati.