Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/caricauniverzuma

Marketing

.... Sa druge strane....



Gledam u mobitel nepomično, ne prestaje zvoniti. Nepoznati broj. Tko je sa druge strane, pitam se. No, bez obzira na moju znatiželju ne javljam se. Nije me strah već mi taj nepoznati broj uljeva neugodnost, prema čemu jednostavno ne znam.
Do nedavno sam se čudila svojoj prijateljici koja ima fobiju od nepoznatih poziva. Nije mi bilo jasno čega se ona plaši. Odgovorila mi je šturo. Ne voli pričati sa nepoznatim ljudima preko telefona jer im ne vidi lica i za nju su nepoznanica. Meni je to bilo smiješno i rekla sam joj da je kontrol frik.
Sada se toga svega sjećam i smijem se samoj sebi. Okrenula sam broj napokon. Nakon razgovora sam sjela na pod i smijala se kao da sam dobila na lotu. Bila je to gospođa iz firme gdje sam poslala životopis na oglas za radno mjesto. Pozivaju me na razgovor, lijepo :)
Imala sam neugodnost pred svojim vlastitim telefonom, strašno. Vjerojatno da mi netko ne pokvai dan. A kome to i dopustiti uopće?
Razum mi je napokon osvijestio tijelo. Kao prvo uvijek možeš prekinuti poziv ako je sa druge strane neka nepoželjna osoba, kao drugo možeš blokirati pozive. Sva sreća da su nam telefoni pametni ipak smo tehnološki napredovali.
Treća stvar i ona najvažnija, za to služe telefoni da se javljamo na njih.
Stoga se javljajte na mobitel kad vas zovu, osoba sa druge strane je bezopasna.



Post je objavljen 30.10.2015. u 12:45 sati.