Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZABORAVLJENI MIRKO FUČIJAŠ IZ BREZOVCA



Danas, oko 11 sati zazvoni moj mobitel i ja se javim, a s druge strane muški glas pita: "da li sam dobio gospodina Stojkovića?" Ja kažem - izvolite! Čovjek mi objašnjava; ovdje bolnica Popovača. I pita me da li poznajem Mirka Fučijaša, da pregledavajući njegov (oduzeti) mobitel, našli su moj broj mobitel.

Pitao sam; s kime razgovaram? S ravnateljom bolnice ili doktorom? Taj čovjek mi se predstavi kao bolnički tehničar Josip, dok svoje prezime je promrmljao. To je isto učinio dok sam ga ponovo upitao - koje prezime. Ali broj se vidi na displeju moga mobitela - da je to bolnice Popovača.

Iz razgovora sam shvatio da supruga i sinovi od Mirka Fučijaša, ne pitaju za Mirka, niti ga više žele da se on vrate kući... Pitao sam: Zašto je Mirko tamo uopće bio zatvoren i prisilno "liječeni", dvije godine? Što je on to napravio? Da oni koji su ga tamo zatvorili - je njima na duši,.., da su ga svi "ubili s takvim liječenjem".

Znam: da Mirko nikoga nije napadao fizički, niti je bio agresivan, niti lupao i razbijao... Prije nego što je Mirko odvedeni u Popovaču, nekoliko dana prije, u gradu na korzu u Bjelovaru, smo zajedno razgovarali. I mogao je tada pričati.

Kada sam zadnji put s Mirkom telefonski se čuo bilo je to 15. kolovoza 2014., nazvao sam bolnicu u Popovači, i tražio od osoblja bolnice, da mi dozvole da s Mirkom razgovaram. Tada je Mirko samo "krkljao" i nije mogao govoriti. Nisam mogao s njim razgovarati,.., jer kao ranjena životinja se glasao..

Bolničara sam pitao - ovog koji me je telefonski zvao 12. listopada 2015., je li se to zove liječenje; nekome tako s kemijom "spaliti mozak". Ubiti ga? I evo vam Mirka uzmite ga natrag.

BRANKO STOJKOVIĆ
---------------------------------------

http://crostojkovic1958.blog.hr
12.10. 2015.
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2821.
++++++++++++++++++++++
095/8148290 ŠTIT


Post je objavljen 12.10.2015. u 23:40 sati.