Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ONI "JUNAČE BAJSA" A ON JE ZA MENE OBIČNO RUGLO



Svakodnevno slušamo hvalisanje župana Damira Bajsa, i to rade bez srama korumpirani novinari - to je "savršeni zločin" medijske kulture; gradskog lista "Bjelovarac", kojeg uređuje Ivanka Štedul, ",Magazin" BBŽ-a, od Čedomira Rosića i "Bjelovarski list", kojeg je direktor Zvjezdan Crlenjak.

Plasiraju se lažne informacije i to rade ti korumpirani mediji, oni političaru Damiru Bajsu daju "čuveni rejting", te ono što nikada nije viđeno,..., stavlja se u prvi plan... Naručena je takva lažna popularnost. Sloboda govora u prošlih 25 godina u više-stranjačju u Republici Hrvatskoj je ravno nuli.

Monodrama traje od "mašinerije" kao ideja; "Farma" i "Big brader" takve teme ne vrijede ništa, ali netko ih je lijepo smislio da se narod s time bavi... Postali smo zbog toga "rulja neradnika", i to je božja kazna?! To je ponižavanje javnog mnijenja.

Pogledajte kako izgledaju te lokalne novine: "ne vidim te", ne čujem te", sve se svodi što Bajs i njemu slični hoće... Stalno nam se govori kako lijepo živimo, i kako nam sve bolje ide... Preskače se istina i stvarnost. Prodaje se fora; Jeste li čuli što je Damir Bajs rekao? I to postaje tema broj jedan.

Bajs nam je otkrio tajnu - da krava daje mlijeko. Za to su krivi "novinari" koji su postali "pijar agencija" Gerila je dobila zadatak da utiče na svijest ljudi. To je ispiranje mozga i brisanje uma. Sublimacija u 24 slike "nasllno djeluje" i ubacuje se i 25 slika. Bajs je postao "mag" koji čita misli od zatucanog puka.


BRANKO STOJKOVIĆ

http://crostojkovic1958.blog.hr
04. 10. 2015.
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2799.
++++++++++++++++++++++
095/8148290 ŠTIT


Post je objavljen 04.10.2015. u 07:18 sati.