Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/twirl

Marketing

hvala vam

svečana zahvala mudrom hrvatskom vodstvu što je u samo 25 godina uspjela, zaštititi nacionalne interese i od hrvatske učiniti zemlju u kojoj nitko ne želi ostati.
hvala vam. hvala, hvala. jesam li rekao hvala? zbilja hvala!
XXV godina ranije...
..izvadak sa sjednice vijeća za nacionalnu sigurnost, gubljenje vremena i spašavanje hrvata...
vijećnik a: hrvatska ima potencijal postati jedna od najbogatijih zemalja svijeta. zemlja u koju će nijemci, austrijanci, švicarci dolaziti gastarbajtirati...
vijećnik b: da. to ne smijemo dopustiti. novac kvari ljude. a hrvati moraju ostati neiskvareni. naša je zadaća da im u tome pomognemo.
vijećnik c: istina, ali nisu švicarci i nijemci glavna opasnost....imam viziju, glasovi mi govore da će jednog dana stotine tisuća,..možda i milijuni izbjeglica nahrliti prema europi. što tad? svi će htjeti azil u hrvatskoj. nacionalni interesi su nam ugroženi, moramo djelovati. moramo.
vijećnik d: za to smo mi tu. naša je zadaća spasiti hrvatsku od propasti i zala koje sa sobom donosi ekonomski razvitak zemlje. naši ljudi nisu navikli na bogatstvo. ono bi ih upropastilo. moramo zadržati način života koji hrvatska gaji još od stoljeća sedmog; urbi et orbi i ne talasaj previše.
vijećnik c: možda naše zasluge za spašavanje hrvata neće biti odmah prepoznate, mnogi će nas kritizirati, govoriti kako smo pokrali i uništili hrvatsku...ali moramo biti jaki i ustrajni. jednog dana, kad dođu izbjeglice s bliskog istoka, narod će valjda shvatiti koliko su sretni što smo ih tako mudro proveli kroz prve, osjetljive godine stvaranja države...
vijećnik d: tako je. ne tražimo spomenike. samo saborske mirovine.
vijećnik e: ja bi i spomenik
vijećnik f: pusti sad spomenike, treba na svoja pleća uprti teret bogatstva koje ćemo skinuti sa svog obljubljenog naroda..
vijećnik g: hvala dragom bogu što nam je podario ovakve vizije...i slijepce koji nas podupiru, s druge strane
vijećnik f: to je dokaz da mi samo izvršavamo božiju volju. da je bog htio drugačije, nebi narod bio slijep. niti stoka sitnog zuba..
predcjednik: lec du it!

Post je objavljen 19.09.2015. u 08:10 sati.