Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Milan Bandić je opet bio gost u emisiji Nu2


.
Gradonačelnika Milana Bandića kao da je napravio Tito. Bandić se hvali da: Zagreb živi dva i pol puta bolje od ostatka Hrvatske. To je komunistička škola ubjeđivanja. Bandić je pozvao da mu se priključe svi koji su protiv uhljebljivanja i političke podobnosti. A on je prvi taj uhljebljeni demagog.

Bandić ima kredit u švicarskom franku i mjesečno plaća ratu od 7.600 kuna.
Kaže da: U procesima koji se vode protiv njega, pronašao je novu snagu. U Remetincu je vježbao i čitao. Istaknuo je kako će njegovi odvjetnici dokazati da je nevin. Rekao je - da novac (15 milijuna kuna) s kojim je platio jamčevinu sakupili su njegovi prijatelji.

Između ostaloga Bandić je rekao - da radi od jutra do mraka i da bi malo tko izdržao njegov dnevni životni tempo... I to je Bandićeva laž, gdje god on dođe, bilo to na misu ili drugdje - kamere ga snime da spava... Bandić je nekoliko puta spočitao voditelju Aleksandru Stankoviću da je sramotno da se uopće spominju "ustaše i partizani". I da je Hrvatska umorna od podjela. A Bandić bez srama nosi na prsima bedž sa likom Tita.

Bandić teško priča - očito je da živi pod stresom i zatvor Remetinac, mu je još uvijek u psihi. Jer istraga i sudski spor nisi završili, te zatvor mu visi za vratom... Bandić dugogodišnji bivši komunista je napomeno - da vjeruje u Antifašizam, i u Boga i Majku Božju. Stvarno taj konvertit misli da smo mi razumni ljudi idioti kao Milan Bandić.

---------------------------------------
Branko Stojković
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
13.09. 2015.
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2753.
++++++++++++++++++++++
095/8148290 ŠTIT


Post je objavljen 13.09.2015. u 22:09 sati.