Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/heathlegend

Marketing

Like we're runaways,like we're superstars. Baby, kids on the run, like we just turned 21

Prvotno nisam imala namjeru napisati.

Ali mišljenje se uvijek može promijeniti. Jer, sviđa mi se ovaj datum. I dan.

Vrijeme za rođendanski post je tako savršeno.


Dan mi je tako poseban iz nekog razloga.
Čudan i drugačiji od svega, ali na dobar način.
U stanju sam koji najbolje mogu opisati kao "polubolesna", ali osjećam se jako dobro unatoč tome. A i emocionalno, u takvoj sam božanstvenoj poluekstazi.

Ne trebam druge i nije mi stalo do čestitki, ali i otvorena sam im ako dođu. Tako se osjećam.



Na poslu sam (koji je tako dobar, čim na na njemu mogu pisati post), i ne razumijem kako je prošlo već šest sati. "Ne razumijem" u baš iskrenom smislu, jer mi je tako misteriozan protok vremena danas. I lijepo je, jer čini se, danas sam povrh svega, pošteđena nepristojnih Talijana koji bi me živcirali.

Definitivno jedan od najljepših dana na poslu, a mislim da će mi i popodne, doma, biti odlično. Male stvari me iznenađuju.



Jučer sam baš pisala u dnevnik kako je lijepo biti sam svoj najbolji prijatelj i nalaziti bezuvjetnu podršku i ljubav u samome sebi. Uvijek sam bila sama sebi dobar prijatelj, ali u ovom periodu života, ipak osjećam da je to izraženije, nakon treniranja mozga na optimizam i nadu, otvaraju mi se svakakvi novi svijetovi.

Ove sam godine počela čitati Lornu Byrne i jako mi se sviđa to što pišem. Znam da možda zvuči kao da sam skrenula izjavljujući takvo što iz čista mira, ali danas definitivno osjećam prisutnost anđela oko mene. Jednog ili više, nemam pojma.



Taako važna godina je iza mene. Osjećam se tako privilegiranom što mi je pružena prilika poživjeti do 21. I nadam se, iako sam prestala gledati na smrt kao na nešto tragično, da ću imati priliku doživljavati još brojne rođendane. Tako želim živjeti. Toliko toga još trebam napraviti, i nastavljam, odmah nakon ovog posta. ( Šteta što pod tim mislim na bigger picture stvari, a ne primjerice, na nastavljanje učenja za jesenske rokove)

Tek sam jučer otkrila da moj country sweetheart Hunter Hayes ima prigodnu pjesmu za mene. I k tome, nedavno je izašla! My jam totalno.

Uzimajući u obzir burrito i tortu koji me čekaju, dijeta će morati još malo patiti. Poznavajući sebe, neću imati grižnju savjesti poslije. Trend debljanja je totalno aktualan kod mene.



I još jednom, ne čitam svoj post nakon pisanja i preuzimam rizik nekoherentnih nakupina rečenica, i pokušavam dokučiti kako uspijevam zvučati tako depresivno dok pišem s takvom srećom. Ali sretan mi rođendan!


Your Caitlin McCourt,
who unlike Taylor Swift,
surely didn't wait till 21 to start drinking


Post je objavljen 23.08.2015. u 15:26 sati.