Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TKO JE OPLJAČKAO HRVATSKU?

HRVATSKI ZAKONI SU PRAVO SMEĆE



Tko je glavni krivac za pljačku Hrvatskog naroda? To je bivša komunističko UDBA-ška partija i elita i Rimokatolička crkva u Hrvatskoj. Oni zajedno su se udružili u pljački naroda.

Hrvatska jest "opljačkana" na osmišljeni i drugačiji način nego što obični ljudi misli. Za treći nivo pljačke krivi su korumpirani mediji, policija, državno odvjetništvo i pravosuđe...

Međutim, jedan dio krivnje i grijeha nose hrvatski sindikati, te hrvatski generali i ekonomisti i intelektualna elita... Svi direktori poduzeća i tvornica bili su vjerni članovi Komunističke Partije.

Zna se na koji način je obavljena kriminalna pretvorba i privatizacija. Uz mlaki i ne odlučan i licemjeran narod. Također je poznato, da HDZ i SDP su se kao stranke okoristile političkim lobiranjem ...

I bankari i lihvari i kamatari su iskoristili postojeću klimu i priliku... Još uvijek danas se štuje diktator u pokojnom liku i djelu J. B. Tita, Partija i Crkva podijelile su novac i kapital, pa čak i ulice gradova, tj. nazive.

Tko je opljačkao Hrvatsku nego bivši komunisti i udbaši koji su 90.-ih preokrenuli kapute, dok su istinski hrvatski domoljubi i nacionalisti (u tobožnjem) "Domovinskom ratu" poput Mire Barešića i Ante Paradžika dobili metak s leđa u potiljak!

Sve su to ratni profiteri...

---------------------------------------
Branko Stojković
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
31. srpanj 2015.
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2691.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (ŠTIT)



Post je objavljen 31.07.2015. u 04:49 sati.