Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

AKO JE TO KULTURA, ONDA JE NEKO TU LUD



Udruga "R"EVOLUCIJA iz Bjelovara danas je organizirala javnu trebinu sa
Zoranm Ferićem, hrvatskim književnikom. Ferić diplomirao je književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. A radi kao profesor hrvatskog jezika i književnosti u gimnaziji u Zagrebu. Moderator Kruno iz Darovara je vodio razgovor sa Zoranom Ferićem.

Na tribini je bilo nazočno oko 20-tak ljudi. Ferić je pričao takve bljuvotine da ni pas ne bi pojeo to maslo... Između ostaloga književnik vrijeđao je žene da su prostitutke, a kazao je za muškarce da su psi,..., te pričao je i druge svako jake nebuloze.... Takav profesor predaje srednjoškolcima, a nijedna riječ mu nije na mjestu, osim što je prostaćio....

Ružno mi je bilo to sve slušati. Za mene osobno to nije nikakav kulturni ni književni događaj.. Obrušio se je i na djecu - da su oni proizvod "j.....a i proizvod iz "novčanika". Meni izgleda da je čovjek "prolupao", kako mu je rekao i sam njegov moderator,.., da je suicidan kao Henigvej, koji se je ubio iz lovačke puške.

Bilo je tu riječi o književnicima; Goranu Tribusonu i Miljenku Jergoviću. Pitao sam Ferića kako može pričati o Jergoviću i njegovoj drugoj velikoj nagradi od Jutarnjeg lista", a financirao je pisanje dvije knjige "četvorostrukog ubojice" iz Zenice Edina Buljubašića, koji je ubio i vlastitog rođenoga oca.

Urednica i lektorica tih knjiga zaljubila se je u Buljubašićem i njihov odnos postao blizak, te ona počela ga je posjećivati u zatvoru... Isto tako prigovorio sam Zoranu Feriću i za Tribusona da njegova knjiga "Klasici na ekranima" je isto perverzna knjiga. Takvi pisci "truju" mlade ljude i ne izvode ih njihove poruke na pravi put. To je sve štetno!

-------------------------------------------------
Branko Stojković
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
16. srpanj 2015.
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2665.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (ŠTIT)


Post je objavljen 16.07.2015. u 23:31 sati.