Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretica

Marketing

Must have - bočica




Vrućine su. Temperatura zadnjih dana prelazi 30°, jučer je bio oko 35°. Savjeti stručnjaka koji dolaze iz medija uglavnom su slični: ne izlažite se suncu u najtoplijem dijelu dana, fizičkom naporu i pijte puno tekućine. Jučer sam se na vlastitoj koži uvjerila da su zaista dobronamjerni. Puno je posla na Brdu pa smo Lav i ja izdržali koliko god smo mogli a to je bilo do negdje podneva. Izdržali smo i nešto napravili uz česte pauze ispod oraha i velike količine vode. Što one za piće što one za umivanje. Pa sam morala u grad, u 'mile i drage' nam državne institucije. Za koje ti uvijek fali neki papir ili doneseš krivu tiskanicu pa te malo 'prošeću' do najbliže knjižare. Koja uopće nije blizu. Po užarenom asfaltu. A preživjela sam i to, doduše, hvatajući zrak i brišući litre znoja sa čela. I pijući vodu.
E, sad - voda. Ta čarobna bočica koju svi nosimo. Ja se ne sjećam kad je ona postala 'must have' za vrijeme ljeta, ali dobro znam da to nije oduvijek bilo tako. U vrijeme Coca-cole u staklenim bocama i sokova u tetrapaku na slamku nikom nije padalo na pamet da za odlazak na posao, kupanje ili kupovinu tako nešto stavi u torbu. Obična voda se uopće nije flaširala.
Ono čega se ja ne sjećam je da li smo mi uopće bili žedni? Da li nismo nosili tu vodu sa sobom iz čisto praktičnih razloga jer nismo imali prikladno pakiranje ili nam uopće nije bila potrebna?
Zna li itko? sretan

P.S. fotka je skinuta sa neta i ne znam zašto sam izabrala baš ovu nut

Post je objavljen 07.07.2015. u 04:57 sati.