Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Dvostruka duga i nova knjiga

Nakon nekoliko mjeseci rasprodanosti jednog od najprodavanijih naslova u izdanju naše nakladničke kuće, "Redovnik koji je prodao svoj Ferarri" ponovo je na našem tržištu. Djelo karizmatičnog Robina Sharme potaknulo je mnoge ljude na osobne promjene, ali i na promjenu njihovog osobnog puta prema uspjehu.


U knjizi pročitajte:

“Tajna sreće je jednostavna: otkrij što doista voliš raditi, a zatim svu svoju energiju usmjeri prema tome. Kad to učiniš, obilje počinje pritjecati u tvoj život, a sve se tvoje želje ispunjavaju lako i jednostavno. Nikada ne zaboravi koliko je važno živjeti u neobuzdanom zanosu. Ne propuštaj opaziti uzvišenu ljepotu u svemu živome. Današnji dan i ovaj trenutak naši su darovi. Ostani usredotočen na svoju svrhu. Univerzum će se pobrinuti za sve ostalo.”

“Redovnik koji je prodao svoj Ferrari” donosi iznimnu priču o Julianu Mantleu, odvjetniku prisiljenom na suočavanje s duhovnom krizom svojega neuravnoteženog života. Odiseja u prastaru kulturu iz temelja mijenja njegov život jer Julian ondje otkriva djelotvorne, mudre i praktične spoznaje koje nas poučavaju:

– misliti radosne misli
– slijediti vlastitu životnu misiju i poziv
– razvijati samodisciplinu i postupati hrabro
– cijeniti vrijeme kao svoju najvažniju imovinu
– njegovati odnose
– živjeti potpuno, iz dana u dan.

Cijena knjige je 105,00 kn



Post je objavljen 02.07.2015. u 15:07 sati.