Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

Tko su 'mentalni hadezeovci' i kako ih prepoznati?

Uvjek treba uzeti u obzir da je tuđmanizam nastavak titoizma. Ne samo da su hdz osnovali komunisti ruskog mentalnog sklopa te jako izražene boljševičke crte nego se radi i o rasnim licemjerima,kriminalcima i ubojicama Hrvata!




Hrvatska ne može biti slobodna, suverena, neovisna i prosperitetna dok god se ne riješi „mentalnih hdz-ovaca“. Tko su zapravo mentalni hadezeovci i kako ih prepoznati? To je cijelo disciplinirano biračko tijelo koje je dalo zakonski legitimitet višegodišnjem vladanju ili pak statusu glavne, ali lažne oporbe, a što je rezultiralo današnjim katastrofalnim stanjem hrvatske države, ali i čitave nacije, stanjem kolonije bez prava, dužničko-financijskog ropstva i siromaštva, materijalno i moralno uništenja, stanjem Hrvatske, bez Hrvatske.

„Disciplinirano biračko tijelo“ ove nekada možda svete, ali danas veleizdajničke, podaničke, protu-suverenističke (prema vani), bahate, interesno-umrežene organizacije (prema unutra), je najveće u zemlji, a po svojoj strukturi veoma slojevito i raznoliko. Od interesno uvjetovanih uhljeba, domoljuba realista, do emocionalno-nerealnih ovisnika.

Važno je napomenuti kako je riječ o bolesti koja je jako rasprostranjena i koja se veoma brzo širi.

Zaražene virusom odaju slijedeći simptomi: „Hrvatska je mala, slaba, mi ne možemo, mi ne smijemo, ne da svijet, mi smo nesposobni sami voditi zemlju pa nam to trebaju pokazati stranci, mi možemo biti samo dobri sluge, i ovakav nesavršeni hdz najbolje je i jedino rješenje za Hrvatsku, a tko bi drugi, drugi i ne postoje, ne mogu se ujediniti niti dobiti više od 0,5% glasova, glas za druge je rasipanje glasova i glas za sdp, bolje je birati manje zlo, hdz je jedini spas od crvene bande, ne ćemo, ne znamo, ne možemo i ne smijemo Hrvatskoj osigurati nikakav kvalitativni pomak i pozitivnu promjenu, ali smo bolji sluge od ovih, spremni smo i želimo doći na vlast pod svaku cijenu, odnosno biti odaniji Bruxelleski podanici i upravljači Hrvatske“…

Za oboljele u posljednjoj fazi nema više lijeka. Simptomi su, između ostalog, prepoznatljivi po tome da oboljeli stavljaju znak jednakosti između hdz-a i države, a u akutnom stanju stavljaju ga i iznad države. U toj fazi spremni su, bez ikakve moralne dvojbe i srama, locirati, identificirati, uhićivati i transferirati ili pak isto podupirati i opravdavati. Krajnja bahatost, arogancija, besramnost, također su odlike te faze, a svi pokušaji pa i pozitivne kritike energično se odbacuju kao rad za sdp.

Za sve ostale postoji brz i efikasan lijek, samo jedan mali „klik“ u glavama ljudi kojim se definitivno odustaje od veleizdajničkog hdz-a, a kojim se brzo otvara mogućnost spasonosnog sve-hrvatskog, državotvorno-domoljubnog, demokršćansko-pravaškog zajedništva, BEZ hDZ-a. Spasonosni lijek novi je na tržištu, medicinski dokazan, bez ikakvih nus-pojava i najvažnije potpuno besplatan, a zove se Ustaničko cjepivo.


Post je objavljen 10.06.2015. u 14:53 sati.