Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POLITIKA KAO SREDSTVO ZA ISPIRANJE MOZGA



1.) Traže od obespravljenog čovjeka da bude pokoran i lojalan totalitarnom državnom sistemu koji propada u svim pogledima.

2.) Sustavno i često prisilno eliminiranje iz čovjekova uma već formiranih ideja, osobito političkih, kako bi drugi sklop ideja mogao zauzeti njihovo mjesto; taj proces, shvaćeni je kao svojevrsno prisilno preobraćenje, kojem neki totalitarni režimi podvrgavaju političke disidente.

3.) Sistem putem medija i policije "nasilno" potiskuje u ime represivne države, svaku slobodnu misao čovjeka, međutim to je "ispiranje mozga". Namjera je "nametljivo" promijeniti um, tako da njegov vlasnik postane živa lutka – ljudski robot – a da se ta strahota ne vidi izvana.

4.) Kroz “ispiranje mozga” čovjeku se oduzima pravo na slobodnu misao i kritiku, ili bolje rečeno na svaki moralni ili drugi otpor... Takve metode rabe još uvijek diktatorski režimi. To je kao svojevrsno mentalno silovanje. Ljudi moraju živjeti po njihovim "klišejima" u ovakvoj nakaznoj Hrvatskoj.

5.) Ispiranje mozga više je od neuroze ili psihoze. Takva stanja mogu upravo dolaziti i mogu biti izazvani u sklopu procesa ispiranja mozga. Duhovna "klistiranja", tj. "ispiranje mozga" karakteristično je isključivo u negativnom smislu.

6.) Od čovjeka žele napraviti praznu ploču kako bi "oni" na nju mogli "lakše" upisati svoja (nova) uvjerenja - takvu ploču možemo nazvati lažna “reforma uma”. Politika i religija i druge nametljive dominacije, koje se skrivaju iza Ustava i zakona i "tobožnjeg morala"- nasilno vrše pranja i čišćenja ljudskog uma, duha ili duše.

7.) Individualni um treba "zgaziti" u njega treba utisnuti otrov s kojim treba ubiti svaku mudrost. Na ovakav način je upitan ljudski opstanak na Planeti Zemlja.

8.) Republika Hrvatska u svom kaznenom zakonu ima članak 140/3 "Nametljivo ponašanje", to je samo još jedan dokaz i " stepenica ušutkavanja" i "Ispiranja mozga", odnosno, kontrola čovjeka, i njegove slobodne i volje, pa čak i identiteta.

9.) Na, ovo mogli bi reći da je; sve nametljivo ponašanje: od Biblije i evanđelja i popova, i politike i policije,.., koji ostvaruju s ljudima ne željene kontakte... No ispiranje mozga nije samo niz tehnika. Ono je također i
san, vizija krajnje kontrole vladara.

---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
23. svibanj 2015. (subota)
ŠTIT - Udruga
Erste banka : HR 482 40 200 611 00 732 757
Tel/mob: 0958148290
URED. Ul. Masarykova 8. BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2591. .



Post je objavljen 23.05.2015. u 08:36 sati.