Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/strumpf-usklicnik

Marketing

Malo o nama



Svaki pojedinac kao i narod mora se boriti za istinu. Hrvatski narod mora se boriti za svoju istinu, uvijek i svagdje. Ne valja se uljuljkivati u nekakav lažni mir, samo da mozak ne bi radio i mislio, a duh čovjeka bio smiren. Banda ne miruje. Oni su naši neprijatelji i tako i treba tretirati. Imamo i mi kao država i narod svojih problema, al' oni trebaju ostati minorni, jer se ovdje radi o puno većim stvarima. O nacionalnoj sigurnosti. Opstanku nezavisne države Hrvatske i sudbini hrvatskog naroda kao suvremenog.

Zagreb, ne slavi danas ništa. To slave jugofili, komunjare, potučene do nogu svetosavci u ratu, te ostali mrzitelji hrvatstva i katoličanstva. Izgubili su izbore za poglavara Države, pa im je sada panika. Još je te izbore dobila žena, a oni godina trube kontra tobožnjeg ognjištarstva, koji diskriminira ženu, a ona došla iz redova ognjištara. Sada znaju da se karamarkovci ne šale, te da nakon što Vasini dečki dobiju izbore, slijede torpediranje ova komunjarske bagre na smetlište povijesti, gdje ista i pripada. Počinje nova Oluja kroz institucije, kao što je svojedobno najavio biskup Pozaić. Odlaze crvnedaći tamo gdje i pripadaju. Valja stoga pojačati naše molitve u tome smjeru, kako bi nam Gospodin pokazao put. Komunjare treba jednom za svagda zaustaviti u rastakanju hrvatske državnosti i rušenju Katoličke Crkve i našeg katoličkog naroda.

Svaka naša osobna sloboda, a time i narodna, državna, ne može biti izvojevana bez žrtve. Ako želimo postići naše naume i ispuniti ciljeve, to jedino možemo učiniti sa borbom. Pa, što košta, da, košta. Moramo znati da se ne borimo za jednakost, jer ona kao takva ne postoji, nego za našu slobodu i da nama bude dobro, usprkos i na uštrb onih koji nam to priječe. A takvih, na nesreću, ne nedostaje. Borimo se protiv zla i ljudi koji su najveći odvjetnici istoga. Nama treba mir Kristo, a ne nekakvi ideološke i političke ideologije kao što je taj famozni „antifašizam“. Samo nam trebaju još „fašisti“, odnosno točnije „klerofašisti“. Ne vole oni nas sve dok mi ne želimo biti njihove sluge, a onda tek kao dobre robove njihovih bedastoća. A, ne bagro! Mi smo katolički vjernici, vjerni Svetom Ocu Papi, Učiteljstvu svete, apostolske katoličke Majke Crkve i odani ideji nezavisne države Hrvatske.

Čekamo vas!

Gott mit uns!



Post je objavljen 08.05.2015. u 13:52 sati.