Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PSI I NJIHOVI VLASNICI SVE VIŠE DOSAĐUJU NORMALNIM LJUDIMA



Idem ja jučer oko 18,20 sati preko dječjeg igrališta na Trgu Hrvatskih branitelja, i vidim jednu bivšu moju susjedu. Kažem joj; susjeda što se ne nađeš nekog dečka? Iako ona je već prošla četrdeset godina i nije se udala. Kaže ona meni: što će mi da me samo zajebava. A opet ja njoj - susjeda što se kompromitiraš sa tom đukelom? Moja bivša susjeda na to izludi i kaže - nije to đukela, on više vrijedi od tebe. Ja joj kažem da je morbidna* i perverzna osoba s tim cuckom.

Dođemo mi u veliki park (kod T-coma) na trgu E. Kvaternika i sjednemo na klupu i uživamo u proljetnoj vegetaciji biljaka. Kada evo još jednog smrada sa psom. Prilazi on našoj klupi i ja u njega uporno gledam - da vidim što će? Piša njegov pas po mladom stablu koje je udaljeno od nas samo dva metra. Ja se suzdržim da ga ne upitam - što si baš ovdje dopeljao psa, da piša i da mi udišemo njegov urin? Ali taj čovjek je bez srama Mladen Medak -Gaga.

Da sam ga napao rekli bi neki da se ja osvečujem na njemu, zbog njegovog brata Feđe. Tako i neki dan kada je pas od Mile Beljana iz čistoga mira uznemiravao nas na klupi, taj Mile budaletina mi kaže, tj dovikne s dvadesetak metara udaljenosti, da njegov pas je pametniji od mene. Što drugo da kažem, nego da "psećiji idelo-poklonici" su lude i bolesne osobe. Danas idem kroz Trojstveni Markovac i vidim na nekoliko mjesta kako "Velike đukele" odvezane skaču na nisku ogradu - poremećene životinje žele ogradu preskočiti - napadaju iz čistog mira prolaznike koji tud prolaze.

Bude neko od djece tako stradao - koja prolaze nogo-stupom iz škole. Zanimljivo je, da ovo sve nikoga nije briga. Zašto vlasnici pasa nemaju obzira prema drugim osobama. S druge strane gledajući ovo je teror i nasilje nad normalnim ljudima.

---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
14. travanj 2015. (utorak)
ŠTIT - Udruga
Tel/mob: 0958148290
Članaka; 2532.


Post je objavljen 14.04.2015. u 13:10 sati.