Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
-"Bog moj i sve moje!" ....ili je u gostioni nazdravljao uskrsnuću?"Pacem in terris" - "Mir na zemlji" (Sv. IVAN XXIII.)
-Sad pol sata na Hkr. u krasne pjesme.."tko pjeva dvostruko moli"ovo "ALELUJA,ALELUJA"U gotovo svakoj pismi i nama bolesnima daje nade,snage,vjere u ozdr.i naše uskrsnuće,mi ne budimo "nevjerni Tome",ug.jutro i ova blagd.nedilja,od srca MARina
-Dobro vam jutro zelim! P.luka hvala na vasim beskrajnim porukama,,neka konacno isus pogleda na vase zdravlje!! Daj isuse,daj!! Amen!
-Uskrsnu Gospodin,uistinu,Aleluja!
-Moj Otac, leokemija, tesku upalu pluca i jos puno drugi bolesti zivi od BOZANSKOG MILOSRDJA. NIKOLA SE ZOVE U BOLNICI SV. JURAJA LEZI I DANAS DANI SU MU NAJTEZI. BOGU HVALA ZA NAJLIPSEG OCA !
-Ma nije Vam on tažio bol.... on je samo uz čašicu lakše mogao povjerovati! Ne.. nije bio pijan... bio je opijen, a da to ni sam tada nije znao, ljibavlju za Bogom s kojim je hodao zemljom...i ja, kao i Toma, često izgovaram: -Gospodin moj i Bog moj! Rečenica samo jedna,a više vjere nego u Vjerovanju!
-Hvala brate. Majcinska pusa i majcinski blagoslov
Mir vama Oce Luka
-Hvala Vam za svako duhovno vodstvo svaku poruku Bogu Hvala i Slava za svaku obracenu dusu od srca …
-Oce Luka Hvala Vam za svako duhovno vodstvo svaku poruku Bogu Hvala i Slava za svaku obracenu dusu od srca …
-"Božansko milosrđe je granica postavljena zlu, kojeg je čovjek tvorac i žrtva." (Sv. IVAN PAVAO II.)
-"Ljubav je tajna koja sve što dotakne pretvara u lijepe i Bogu ugodne stvari." (Sv. FAUSTINA KOWALSKA)
-Isuse Blaga i Ponizna Srca ucini Srce moje po Srcu Svome Sveti Boze Jaki Boze Milosrdni Boze smiluj se nama i cjelome svjetu Sveta Faustino moli za nas Da pošt.P.LUKA,BJ.NEdj.,nfj.B.MIlos.iliti mi rečemo Mali Vazam,duh Uskrslog Isusa još se osjeća i tako sve do DUHOva.
-Slušan Rad.Mariju od 2h,krasne uskrs. pjesme, krunica, lipe misli, moje misli na CResu unuka imala mat.zabavu,otišli mladi nek se vesele,zet nije radi on "u fušu"da zaradi za fam.ja slab.zdr.pratim ih mislima i molitvama,danas u 10 tila bih sa bol.sestrom na Sv.MISU želja mi,B.Vama …

Post je objavljen 12.04.2015. u 08:57 sati.