Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/mi-rastemo

Marketing

"Super klinci"

Naslov današnjeg posta je zapravo naziv priloga u dječjoj emisiji "Radoznalica" koja se emitira vikendom na lokalnom tv programu.
Tako smo prije nekog vremena, prijavili Frana na audiciju za talentirane klince. Obavijest o toj audiciji je obišla i školu, kako su naravno svi govorili da će se prijaviti tako se i Fran odlučio na to. Audiciju je prošao bez problema, oduševio tete. I tada sam tek saznala da prilog snimaju u našoj kući. smijeh Da sam to odmah znala, iskreno puuuuno bih se više predomišljala hoću li ga prijaviti. Ali eto, dovedeni smo takoreći pred gotov čin. Snimanje je trajalo sat i petnaest minuta.
Prvo su snimali u njegovoj sobi.


Pa da otkrijemo i onima koji još ne znaju koji je to talent predstavio moj stariji sinak. On je inače, izuzetno kreativno i maštovito stvorenje uvijek u akciji i stvaralačkim pohodima te je prezentirao neke od svojih uradaka.
Demonstrira voditeljici emisije borbu mačevima koje je sam izradio.


Mala pomoć pri korištenju sljedeće spravice


I pritiskom na štipaljku strelica je ispaljena


Prilog je snimljene u njegovoj "bazi", to je cijeli dio iznad dnevne sobe, te u dnevnoj sobi. A na kraju svega je i sam malo isprobao mikrofon


Jasno morao je i Ivor to probati


I za kraj, ako netko ima još malo vremena, evo i našeg priloga u trajanju od skoro 9 minuta.Post je objavljen 18.03.2015. u 22:05 sati.