Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jasnovidenje

Marketing

Refleksologija penisa i vagine

Penis tko još kaže penis, kad si mali govorimo pišo, kad si veliki kažemo kita, kurac i sad ja znam da je to prosto ali tko kaže penis ili muški spolni ud?
Penis me podsjeća na Denisa. Tako da jadan Denis penis.

Znate onaj vic kad se žali zabrinuti roditelj ravnatelju:
- "Znate ravnatelju, mog sina u školi zovu Urac."
Ravnatelj:
- "A kako mu je pravo ime?"
- "Enis."


Na fotografiji vidimo područja kojima se stimulacijom penisa ili vadžajne mogu stimulirati i drugi organi u tijelu. Dobrom oku promatrača neće promaknuti gdje se nalaze srca.
Refleksna zona i vagine s maternicom i penisa su obrnutog redosljeda tako da kada se dobro uklopi jedno u drugo bez problema se aktiviraju i drugi tjelesni organi.
Ja recimo smatram da smo to trebali učiti barem u srednjoj školi, ionako tada kreće seks. Loš seks.
Kako zadovoljiti partnera ili partnericu trebalo bi biti predmet uz ostale zanimljivosti...kako se nositi sa smrću u obitelji, kako preživjeti u prirodi samo sa nožem...kako izdresirati mlađu sestru da piše zadaću umjesto tebe...kako promjeniti staklo na mobitelu kad ti pukne...kako misliti svojom glavom...kako uvažiti tuđa mišljenja...kako se ponašati prema društvenom bontonu. kako napraviti pravu vjetrenjaču i samogrijaću kuću i sve ono što se uopće ne uči u školi nego te trpaju sa nekorisnim podacima i nabijaju ti strah. Škola služi da ispere i uokviri znalce u socijalizirane neznalice koji će možda postati znalci u nekom svom području.
Ima tu još šta bi se dalo reći na tu temu pa mi nije namjera da se stvari isčitaju iz redova i da se udari na desetu negativnu potenciju po sistemu nego da potakne na razmišljanje i to na ovaj ili onaj način. Poticanje na stavove i moćno utjecanje na slaganje sada mi nije namjera nego samo primjećujem.
Kako produljiti vrijeme erekcije protokom seksualne energije glava - zdjelica.
Roditelji mi nisu poklonili knjigu o tantri, zato ja jednu držim na polici kad mojoj djeci u budućnosti zatreba da im nije neugodno tražiti u knjižnici.
Iako moram priznati da je nisam izučila...čekam neki kurac.
Bez brige ja kao pička katolička puna krivnje kojoj je dugo trebalo da se seksualno oslobodi sve to mogu reći.
Nije da se baš mogu pohvaliti promiskuitetom,
a niti likovima koji mogu mojoj djeci reći:
"Jebo sam ti mater." tako da će mi svaki savjet za izluđivanje partnera dobro doći.
Porno filmovi me baš i ne pale jer ima nekog pretjeranog stenjanja i sirovosti ali zato kad sam gledala hentai poispadale su mi oči.

Što se tiče podraživanja prostate i njenog cijeđenja
kao točke od milion dolara čini mi se da pruža neki zanimljiv osjećaj muškarcima,
koji neki dobivaju samo primanjem drugog penisa i zbog tog užitka mnogi koji bi to poželjeli se mogu osjećati pederski
( ne mislim sada na prave pedere),
a zapravo se u heteroseksualnoj vezi
vrlo jednostavno prstom pritiskom na međicu ili
još bolje kroz anus može zadovoljiti taj divni osjećaj koji pruža podraživanje prostate pogotovo u trenutku felacija dok još nekako balansiraš i sa podraživanjem testisa.


I zašto sada u potpunosti zanemariti prostatu i nikada ne pričati o tome osim kad imaš povećanu prostatu ili fak rak pa ideš doktoru na pipanje,
a znamo u kojem se postotku propagira usrana prevencija ovog i onog.
Daš se doktoru, a ženi ne.
Bulšit!

( digresija...moja frendica dobije živčani slom na upotrebu engle riječi u našem jeziku pa ako ovo ikad pročita želim je duplo uzrujati još i namjernim pogrešnim pisanjem na hrvatskom zbog sjećanja na filmove i knjige sa srpskim prevodom Džorđ :P )

Brod je na rektumu slike, a klitoris gdje je?


Pa iznad malih stidnih usana- Zašto ga je tako teško pronaći?
Najbolje mi je kada nježno kružno jezikom obuhvati cijeli klitoris,
ne volim ono brzinsko psećje lizanje oštrim jezikom jer mi stvara bol.
Dečki divljaju navlačeći kožicu, osim ako su obrezani onda je ne navlače, ali klitač pa to ima duplo više živčanih završetaka i zato treba duplo polako da se postigne onaj efekt pravilnog uzbuđenja i divljačke želje za primanjem njega u sebe, a ne da u jednom trenutku želiš pobjeći iz kreveta.
Muška stvar nije dobro ni da je prevelika ni da je premala.
Zbilja ne razumijem zašto su muškarci iskompleksirani veličinom kurca, a i žene veličinom sisa.
Velika kita ne znači mi ništa ako ti je zabija tako da te nakon toga tri dana sve boli. Neka malo manja sa znanjem vođenja ljubavi u kombinaciji sa masažom, klitoralnim podraživanjem i čarobnim prstima na obostrano zadovoljstvo mogu učiniti puno više. Iako nije dobro niti da je premala jer nema dobrog trenja ali i tada se može bez problema svršit no ne trese ti se cijelo tijelo nakon toga.
Ima i da penis naginje na lijevo, desno, da je jako prema gore i to je isto dobro jer vagina iznutra može imati retroponirani cerviks odnosno grlić maternice zabačen prema natrag i onda vrh penisa ne dolazi do samog grlića i ne pogađa točku srca,. Kužite me sve je bitno...bitno je ono očima nevidljivo...
Ima puno žena sa retroponiranim cerviksom ili drugim postraničnim namještajem zato podražaj srednjim prstom i kažiprstom zajedno, obavezno pritiskom na međicu jer ako digneš prema mokraćnoj cijevi i klitorisu nastat će bol i onda opet dolazi do neugodnjaka. Presječe napaljenost bar za jednu trećinu.

Jednom sam negdje pročitala i bilo je efektno.
Kod navlačenja prezervativa postoji onaj prekid i čekanje kod kojeg može doći do laganog neugodnog hlađenja pa ti opet treba vremena da se vratiš u točku u kojoj se počeo navlačiti.
Nakon igranja sa pišom jezikom i usnama, nastavila sam ga lagano podraživati rukom dok sam zubima otvarala foliju. Gornji dio stavila sam u usta malo pridržala zubima nježno i naravno treba paziti da nije naopako.
Usnama sam ga prevukla preko glansa penisa do nekog djela da se ne ugušim i ostalo navukla rukom. Vrlo je jednostavno i jako efektno, ide brzo i utopi se sa igrom činjenja prije penetracije.

lijepi pozdrav,
W.






Post je objavljen 24.03.2015. u 09:53 sati.