Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Branitelja više nema. Trebaju nam GRADITELJI!

Nisu ovo više "branitelji". Bili su to nekada, prije 20 godina. Čast im i hvala, i razumna socijalna prava! Politička ne.

Graditelj BobOvi šatordžije, kojima tepaju da su "Branitelji", danas su paraziti, jebivjetri i huligani. Misle da je država tu da im služi i da su svi ostali tu da im služe. Opasni, kad su u gomili ili znaju da imaju jako zaleđe.

A radi se o manjem djelu svih, koji su bili branitelji onda, kad je bila frka. Velika većina od toga danas ne pravi smisao svojih života niti svoju profesiju.

Jednostavno treba prestati koristiti izraz "branitelj" kao da se odnosi na neki aktivni status. Ako je netko nekada bio nogometaš, pa je prestao igrati, nakon 20 godina ne zovemo ga "nogometašem". A pogotovo ne može izaći grupa njih na ulicu pa pretendirati da zastupa sve koji su nekad igrali nogomet.

Nekadašnjeg vojnika možemo zvati npr. "veteran" - nećemo ga zvati "vojnikom", kad to više nije

Ova manjinska grupacija hvata na deračinu. Naviklli su, kad oni krenu s galamom kako su oni državu stvorili (pa je sad smiju musti), da se svi povuku. Ali to počinje bivati manje uspješno. Jer je jasno, da osnova nemaju.

Neka lijepo prosvjeduju, svatko ima to ptavo, ali nemaju neka posebna politička prava na osnovu svoje djelatnosti prije 20 godina. Dosta više SUBNOR-a!

Nema rata, domovinu ne treba braniti, pa joj ne trebaju branitelji. Trebaju joj graditelji.

Post je objavljen 17.03.2015. u 23:13 sati.