Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NETKO TREBA ZATVORITI GUBICU TIM NEZNALICAMA I LAŽOVIMA

Na fotografiji: Don Damir Stojić

Na moje pitanje svećeniku Damiru Stojiću : Koliko je Bog istjerao ljudi iz Edenskog vrta? Stojić je odgovorio "dvoje". Ja sam mu rekao: da LAŽE ili da ne zna. Te, da bolje pročita Bibliju.

Evo, možete se i vi uvjeriti; da nigdje ne piše; da Bog istjerao je i ženu. Činjenica je, da je žena pošla za čovjekom; iz sažaljenja jer je zgriješila...

7. Jahve, Bog, napravi čovjeka od praha zemaljskog i u nosnice mu udahne dah života. Tako postane čovjek živa duša. ( Knjiga Postanka 2, 7. )

24. Istjera, dakle, čovjeka i nastani ga istočno od vrta edenskog, pa postavi kerubine i plameni mač koji se svjetlucao - da straže nad stazom koja vodi k stablu života. ( Knjiga Postanka 3, 24. )


Don Damir Stojić (svećenik) bio je gost u Bjelovaru, 16. ožujka 2015., a svoje predavanje kao studenski teolog održao je u hotelu "Central" u 19,00 sati, gdje je bilo nazočno oko 200-tinjak ljudi, i to većinom mladih škola-raca... Stojić je govorio o biblijskoj antropologiji - knjizi Postanka o prvim ljudima o čovjeku (Adamu) i ženi (Evi).

Između ostaloga Don Damir Stojić ništa nije govorio povezano, tj. njegova koncentracija je bila slaba. Često se je gubio i skakao je s teme na temu - sve što je započeo govoriti ništa nije završio... Sve njegove priče izgledale su kao nestvarne bajke.

Na moje pitanje Don Stojiću u dvorani gotovo svi su se ismijali meni. Oni bili su na njegovoj strani. To je bilo na kraju tribine. Sam sebi sam rekao: Koji su to sve licemjeri i slijepci - bolesnici. Tome predavanju bili su nazočni: Marijan Coner (HDZ), Dinko Klasan, Ruža Hrga, Danica Bilić, Jadranka Matašin, Tomo Globan, Stipo Pranjić, Zdenko Brezak, Anita Blažeković, Darko Marčinković,..., te još i desetak svećenika, i časnih sestri...

Po završetku tribine Stojić je pozvao sve nazočne na "klanjanje" u Rimokatoličku Katedralu - koja se nalazi na gradskom korzu.

Ovdje je vrlo zanimljivo - kako ti svi "šarlatani" hodaju i podržavaju laži i iluziju, i kako nesvjesno se suprotstavljaju živoj istini. Oni ismijali su "sami sebe" i Boga i Isusa u kojega tobože vjeruju. Na kraju bi samo rekao to - da lažni učitelji "truju" mladež, lažno naučavaju i gubave evanđelje.

---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
http://crostojkovic1958.blog.hr
ŠTIT - Udruga za ljudska prava
Članaka; 2495.



Post je objavljen 17.03.2015. u 03:34 sati.