Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ŽIVOT

ŽIVOT
Apsolutno stvarno istinom realan materijalni dokaz jasnim razumijevanjem.
Život = SVE bezuvjetno slobodno jedno i ne može biti drugo van prostornog vremena i fizičkog svojstva na svakoj razini čistoće.
Ako nešto ne razumiješ realno i ne možeš se izraziti, dalje si od nulte točke biološke libele, a to je doživljaj istinom.
Život je savršena igra i nikada nije zbrka, ako je sam mentalno ne stvaraš, tako što uđeš u maglu, tamu ili neznanje, jer progutaš nešto što kvari red iznutra, ili izbaciš životnu silu spermom u grču orgazma.
Krv, limfa, srce i organi reagiraju na sve promjene, zato je bitna istina u smislu neutralnog razumijevanja, jer je stvarno uvijek realno i ne moraš misliti nešto drugo.
Stvarnom nije potrebno nikakvo mišljenje niti objašnjenje, jer je samo po sebi realan materijalni dokaz.
Ako nešto trebaš dokazivati govorom, svakako to neće biti istina jer se ona kao neutralnost ne iskazuje jezikom i otvaranjem usta, nego mirom iznutra sa svim zatvorenim rupama tijela. Tada je dokaz realan da STVARNO nije nešto drugo van tijela.
Razumijevanje je dokaz istine i direktna veza apsolutno stvarnog u realnom doživljaju.

Kada se jedno ne dijeli, uvijek je jasan informatički materijal i elementarni sadržaj je lako utvrditi.
Logično mišljenje nije jasno, jer se nameće primitivno pokušajem zadržavanja vremena, punjenjem ili pražnjenjem, što kvari krvnu sliku, ritam srca i zdravlje uz cjelini.
Kada kažeš JA, a to često koristiš, trebaš znati to nije život, nego se iza toga krije ime, prezime, želja, plan, cilj, potreba, sve negativno i pokušavaš ga maskom sakriti, koristeći tijelo kao žrtvu.
Tijelo je stvarno kao dokaz, a tvoj potpis, ime ili sve što govoriš nikada nije stvarno, niti može biti, jer je samo simbolizam mentalne strukture, a to ne može biti realan dokaz za razumijevanje.
Zato svatko ima svoje mišljenje, navodno povezano logikom i sve to završi maglom psihe, što svakako nije zdravo.
Kako se mišljenje većinski koristi, prihvatljivo je kao normalno, zato opstaje logika teoretskom metafizikom i mentalnom psihologijom bez dokaza, važno svatko za sebe nešto mulja na svoj način, sebično, primitivno, bez istine, bez slobode, bez razuma, nikada fizički opravdano i realno, ljudski.
Čovječnost je samo fatamorgana pameti i svijesti koje nemaju nikakve veze s realnim.


Post je objavljen 12.02.2015. u 17:44 sati.