Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubamarasarena

Marketing

Inspiracije dom...

Imam jednu kaotičnu naviku da zapisujem privremene podsjetnike, telefonske brojeve, razne informacije na prvom papiriću koji mi se nađe pri ruci. I onda na stolu imam čitavu hrpu papirića i to izgleda otprilike ovako.



A s druge strane imam cijeli kup raznih papira koji su ostali od rezanja za neku od mojih ručno rađenih bilježnica i notesa.



Hm, s obje strane imam problem....nagomilavam i ispisujem priručne papiriće, koje naravno poslije ne mogu naći kada mi opet zatrebaju i imam puno papira koji stoji i zauzima mi mjesto dok ne smislim što ću s njim.

Kao što jednom netko pametno rekao da je problem riješenje, tako sam ja jednim udarcem riješila oba problema :-)



Papire sam narezala i rasporedila na hrpice prema veličini (nije važno da budu svi papiri jednake veličine, čak mi je i simpatično za ovu namjenu da budu ovako nejednaki). Probušila rupe na svakom listu i ostacima vune, konca i neke ukrasne trake uvezala u notes. Namjerno sam ostavila na dva notesa omču na vrhu vezice tako da ih mogu objesiti. Na prvi list sva tri notesa sam zalijepila ostatke od upotrijebljenog ali i dalje zanimljivog papira, brošura, časopisa, koje obično skupljam u jednu kutiju i onda ovako recikliram.




Post je objavljen 28.01.2015. u 14:12 sati.