Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

GRAVITACIJA

GRAVITACIJA
Jasnoća doživljaja od opažanja ovisi od gravitacije tijela u odnosu na nultu točku sunca, po kojoj se odvija promjena dana i noći i sve vremenske pojave opstaju po toj konstanti neutralnog vakuuma (vodika), što nazivamo čista svijetlost.
Ujedno je to čist karakter, razum, istina ili stvarno materijalno od odnosa među elementima.
Kada jednu pojavu druga usporava (punjenje hrane u organizmu), u odnosu na gravitaciju to je energija, poremećaj karaktera ili psiha mentalnog posredovanja.
Struja je indukcija razlike karaktera statora i rotora, ako je u pitanju stroj.
Tijelo je živi organizam, kao stator, a ulogu rotora ima krv. Umjesto indukcije javlja se inspiracija, umjesto energije javlja se jasnoća razumom 24 slika u trenutku.
Informacije su oslobođena energija dokazom iskre.
Vibracije su sva vremenska usporenja u odnosu na nultu točku čistog karaktera, kao otpor gravitaciji.
Punjenje u tijelu ima isti smjer kao gravitacija, no zbog usporenja energija negativno djeluje na potrebnu inspiraciju razuma.
Uvijek se radi o fizičkim stanjima, odnosima i promjenama svih elemenata s vodikom.
Vodik je nulta točka, vakuum, svijetlost i sunce u centru kreacije, gdje je stvarno nukleus materijalnih ostvarenja.
Kad razumiješ znaš ništa nije tajna materija, nego je apsolutno sve materijalno.
Živo budno tijelo je živi žiroskop, sa savršenom orijentacijom danju i noću. Prostor je stvarno informatičko umreženje svih vremenskih pojava, tako ako razumiješ svoj prostor tijela, znaš svaku točku i svaki trenutak u svijetu.
Kako?
Ovoga puta nisi spreman da bih ti otkrio materijalnu jednostavnost, jer se držiš logike mišljenja, nisi dijete, nisi naivan, nisi ni majstor s razumom čistog karaktera. Za tebe je sve još uvijek tajna materija, zato si ovisan, sebičan i želiš, a jednostavno je samo kad razumiješ, znaš i voliš.
Kada prestaneš ovisiti od cilja i karijere uživanjem, javi mi se da ti jednostavno pokažem ono što znaš, ono čime si u životu, ali je tebi to u drugom planu.


Post je objavljen 28.12.2014. u 19:04 sati.