Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogos-dgo

Marketing

TURNIR 8.KAFIĆA 2014

CB 5 GRAVIA: Dokonal, Husić, Jugović, Lešković, Gembeš, Iličić, Mitrović, Budiša, Nospak, Brnić, Šimičić. Trener: Kragujević.





Pobjedom CB 5 Gravia završen je peti humanitarni malonogometni Turnir 8 kafića. “Petica” je tako postala i peti osvajač tradicionalnog turnira, čiji je stalni sudionik od početka, a do naslova je stigla svladavši u finalu CB Svačić s 3:2.
Već i sam pogled na rezultate pokazuje kako su svi koji su nastupili željeli i pobijediti, tako da su svi dvoboji bili rezultatski tijesni, a čak su četiri odlučena tek boljim izvođenjem šesteraca. Sličan se epilog nazirao i u finalu, u kojem je i postignuto najviše pogodaka, no on je ipak odlučen dvije minute prije kraja pogotkom Igora Budiše. Prethodno su CB 5 Graviju dva puta dovodili u vodstvo Vedran Jugović i Robert Nospak, a za CB Svačić izjednačavali Josip Milardović i Mario Meter. Jugović je izabran i za najboljeg igrača turnira, Hrvoje Milić za strijelca, a Vjeran Dokonal za vratara. Među brojnim igračima koji su nastupili bilo je i sadašnjih i bivših hrvatskih nogometnih i malonogometnih reprezentativaca, kao i igrača koji su u prošlosti nosili dres NK Osijek.
Donacije su najavili i neki od igrača, poput Vide, Kneževića, Milića, Jugovića, Vargića, Leškovića, Mitrovića i Kvržića, što će dodatno približiti organizatore željenom iznosu za realizaciju ovog projekta.




ČETVRTFINALE: CB Svačić - CB Brokat Subotica 1:0
NB Patika - CB Šetač 8:7 šesterci (0:0)
CB 5 Gravia - CB Slavonac Tenja 1:0
CB Rockatiki - CB College 3:1 šesterci (1:1)
POLUFINALE: CB Svačić - NB Patika 5:4 šesterci (1:1)
CB 5 Gravia - CB Rockatiki 3:2 šesterci (1:1)
FINALE: CB Svačić - CB 5 Gravia 2:3


Post je objavljen 23.12.2014. u 20:02 sati.