Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Zašto je nastao moj dnevnik o dr. Dikliću?!



NEKA SUD PROSUDI JER DR. DIKLIĆ KRIV, ALI OČITI POSTOJE UROTNICI

Jučer, 19.12.2014., bio sam oo 14,00 sati u kafiću u Mihanovićevoj ulici u Bjelovaru, u kojem radi Ružica Crnov. Ja i moj prijatelj Zdenko Radmanić iz Narte, slučajno smo tamo navratili na piće. U kafiću od gostiju nikoga nije bilo, pa smo sjeli na barske stolice za šank. Konobarica Ružica upustila se je s nama u razgovor, odnosno, ona rekla je; da mene poznaje s gradskog bazena, jer nosim popularni naziv "Tarzan", zbog svoje atletske građe. Između ostaloga poslije u razgovoru sam shvatio da Ružica Crnov, je osoba koja je tužila dr. Davorina Diklića, za nesavjesno liječenje njenog supruga Ilije Crnova.

Upitao sam u vrlo kratkom razgovoru s Ružicom - kako je završio taj njezin slučaj s dr. Diklić? U jednom momentu ona postala je nervozna i počela je prijetiti smrću dr. Davorinu Dikliću, Rekao sam joj da to ne čini pred mnom. Zatim ona je rekla: da ima "igrače" u Zagrebu, koji će od dr. Diklića, izvući i naplatiti visoku novčanu štetu za njenog umrlog supruga. Kada je rekla "igrače" vjerojatno to je mislila na svoje advokate... Malo poslije Ružica je počela "tipkati" po mobitelu, zatim je otišla iza da mi ne čujemo što razgovara... U vrlo kratkom vremenu pojavi se je u lokalu njezin sin i njegova zaručnica koja živi u Kanadi.

Oni su popili svoje piće u nekom kratkom roku od "pet minuta" i otišli su. U lokal je došao iza njih Branko Ognjanović, tako zvani "Švanc" i jedna mlađa muška osoba s njime. Sjeli su u blizini šanka, da bi potom Ružica brzim koracima došla do njihovog stola - a Ognjanović je u ruci držao liječničke papire, tj. nalaze s pečatom opće bolnice Bjelovar i potpisom dr. Davorina Diklića. On je mahao s tim papirima njoj ispred nosa. Ona je bila zbog toga vesela i donesla mu je pivo i poljubila ga... U drugoj ruci Ognjanović je držao veliku kutiju kapsula-tableta. Pričao je, kako je sad bio na pregledu kod dr. Diklića. Te, da je strgao tri rebra i da je tjedan dana bio u bolnici.

Shvatio sam da Branko Ognjanović je "lažni pacijent" i da je izmislio nekakav pad i ozljede, samo da može "špijunirati" dr. Diklića, i to na odjelu - jer su dr. Diklića vratili da ponovo radi kao doktor na kirurgiji. Postoji mogućnost da Ognjanović bi se poslije mogao pojaviti kao lažni i "fingirani" svjedok na sudu - gdje bi i on mogao teretiti dr. Diklića za nesavjesno liječenje.... Ovo sve nisu bila čista posla što sam vidio... Ognjanović je sklon kao alkoholičar lažnim svjedočenjima, već je puno puta on davao lažne iskaze policiji,.., u raznim slučajevima.... Ja nemam nikakvog razloga braniti dr. Diklića, ali u svemu tome nešto teško smrdi...

Zanimljivo je, da Ružica Crnov, nije živjela u to vrijeme (kada se je to desilo) sa "svojime" pokojnim suprugom Ilijom, jer otišla je od njega - da bi odjednom se poslije zainteresirala za taj slučaj. Ona ljubi "klošara" tu pred nama, a očito je; da za to postoje dobri razlozi,.., i što ga časti ili bolje rečeno mu plaća pivo...


----------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
http://crostojkovic1958.blog.hr
Mob: 095/814-82-90

Članaka; 2372.



Post je objavljen 20.12.2014. u 07:35 sati.