Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

VRIJEME

VRIJEME
Logikom teorije čovjek vjeruje da je vrijeme konstanta, no stvarno kada percepcijom razumiješ, jasno znaš vrijeme je samo trajanje individualne pojave. Najmanja pojava je informacija od dvije točke.
Ako je u pitanju točka vakuuma, to fizičko svojstvo materije nazivamo čista svijetlost i percepcijom trenutka na nju jasno znaš sve u univerzumu, jer je materija jedno stvarno.
Univerzalno prostor materije stvarno vakuumom slobodno i vječnim životom ideju preobražava u pojavu, realno formom objekta, od informacije (to je početak vremena) do najtvrđeg dijamanta (najduže individualno trajanje vremena.
Čovjek računa vrijeme temeljem 24 sata dana i noći, no to stvarno nema veze s trenutkom preporoda ili smrti tijela zbog čega je sve ovo moguće analizirati.
Ni na koji način vrijeme nije odvojeno od prostora.
Mogu dokazati svakome da je konstanta vremena u teoriji najveća svjetska glupost, zbog gravitacije.
Upravo gravitacija = vrijeme.
Konstanta univerzuma je vakuum = čista svijetlost = neutralno stanje materije, jer su tako stvarno apsolutna ideja i pojava zajedno jedno, ali mora postojati lice i naličje, kao red ostvarenja.
Svaka se točka u tijelu ostvaruje vremenom.
Krv u tijelu od mesa mekih i tvrdih tkiva ne stari jer je stalno aktivna, no zato mnogo brže stare nokti, kosa i drugi sadržaji koje tijelo odbacuje na površinu.
Prije orgazma sperma je u tijelu savršene čistoće (96 % destilirana voda). Poslije izbacivanja oksidacijom umire, jer je zrak smrt za sve, u njemu je svašta skriveno.
Zato u vakuumu sperma počne trudnoću i beba se rodi jer se od svijetlosti prekopira željena pojava, genetskom strukturom, fotonski i ionima elemenata, naravno većinski u destiliranoj vodi.
I dokle ćeš ti biti žrtva logike slobodnog mišljenja duhom vremena, jer psiho stanje nikoga ne raduje?
Ajmo tu maglu konačno rastjerati.


Post je objavljen 11.12.2014. u 19:56 sati.