Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

LOGIKA DUH VREMENA

LOGIKA DUH VREMENA
Slobodnim mišljenjem čovjek zbog cilja u karijeri, protiv je materije tijela kojim se ostvaruje, zbog materijalnog bogatstva i uživanja u raju jer vjeruje takvom obećanju.
Logika je čovjeku slobodno mišljenje i tajna bez jasnih odgovora na obična životna pitanja.
Zato je za njega sve metafizika, energija ili duh vremena, psihologijom na svoj način.
Percepciju razuma u trenutku potpune jasnoće čovjek ne prihvaća, jer time ne može ostvariti zamišljeni cilj. Ujedno je čovjeku trenutak nebitno vrijeme za mudrovanje svojih gluposti kojih se ipak srami, ali ih svejedno upražnjava tijelom. Radi se o punjenju tijela mrtvom hranom, drogama ili pražnjenju orgazmom.
Logika u nizu je slobodno mišljenje, energija psihe duše, um kome je cilj da nađe put smrti tijela zbog evolucije materije.
Crkvena učenja i društvene teorije čovjek je osmislio za utjehu slobodnim mišljenjem, jer zakoni nisu logika, nego represija moćnih, a to svatko želi. Tako je manipulacija održiva i naravno skupo je čovjek plaća na svaki način.
Čovjek ne prihvaća istinu doživljaja za dokaz jasnoće materije, nego traži materijalni dokaz koji logikom nije moguć zbog metafizike u psihologiji. Čovjek logikom traži dokaz jedne kapi u oceanu, jedne vibracije energije, jedne informacije, a jednu istinu negira.
Sve je tako skrojeno logikom i demagogijom duha ili raja, zato čovjek ne vodi računa o tijelu, još njime uživa nagonom životinje, perverzno, idiotski.
Ako svoje vrijeme ne koristiš percepcijom istine razumijevanjem samoostvarenja materijom tijela, tebi je sve materijalno malo.
Logika = duh = neznanje (iskustvo nije moguće)
Vjera - materijalna ovisnost
Cilj – zatvor simbola, informacija, vibracija, negativno ponašanje
Imaš naviku logike slobodnim mišljenjem iz djetinjstva, s dodatkom taštine, sujete i tebi poznate gluposti koje skrivaš i nikada jasno ne razumiješ što znači materija tijela od krvi i mesa kojom se inače ostvaruješ.
Tijelo stvarno istinom doživljeno, bez logike mišljenja, nego jednostavno percepcijom trenutka, pogledom i uvidom.
Tada krv struji jednako bez promjene karaktera gena, razumiješ jasno elementarne potrebe, na pravom putu reda i čistoće.


Post je objavljen 11.12.2014. u 18:58 sati.