Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

SLOBODNO ZNANJE

SLOBODNO ZNANJE
Svatko ima pravo analizirati činjenice i znati sve, tim prije jer je apsolutno logično i obrnuto.
Krv svejedno struji kroz organizam, bezuvjetno kroz tjesnac grla, tako je stvarno percepcijom moguće jasno znati sve.
Krv se ponaša informatički kao u pješčanom satu, samo što je tijelo živi organizam i umjesto dokaza služiš se doživljajem, točnije opažanja osjetila doživjeti možeš jasno, kada uskladiš pogled sa uvidom.
Upravo je to jasnoća kao provjera libelom, no za živi organizam tijela, nulta točka je stvarno istinom doživljeno, umjesto dokaza dodir vakuumom.
Imaš pravo na slobodne misli od čiste arterijske krvi u mozgu, ili slobodno mišljenje od venske krvi u mudima.
Objektivno realno tijelom i prostorom direktno, spontano fizičkom intimom pristaješ na sve, jer razumiješ jedno i nemaš potrebu za drugim, jer mora biti izmišljeno.

Subjektom upravlja punjenje, jer o poluraspada ima veću energiju od prirodne sile tijela i gravitacije.
Najprije se promjena karaktera pokaže u krvi, jer ona postaje sluzava i informatički usporena, što znači razum nije jasan, volja slabi, javljaju se želje kao iz magle, smjer puta nije jasan.
Stvarnom ne trebaju simboli, zato je bitna terminologija za jednostavniji izraz.
U svakom slučaju sloboda je volja i radost zbog jasnih misli, no za mišljenje moraš gutati knedlu ili punjenje, jer su želje nemaju razum, nego umjesto čistoće traže punjenje zbog magle da se smire.
Majka bebi svašta gura u usta, no dijete negoduje time što povraća ili podriguje, često plače, jer ne govori jezikom, a majka ne razumije kolike su stvarne potrebe organizma bebe koji nema ni 5 kg materije.
Zadržavanje negodovanja, zbog kulture, vjere, taštine, nije zdravo ponašanje, jer neizbježno slabi karakter, jača mentalna struktura i postaješ genetski dalje od stvarnog. Ako tako nastaviš, može se dogoditi da nikada više ne doživiš jasnoću i tad je bolest ili smrt jedini spas, jer mučenje nije smisao niti svrha slobode.
Zato postoji mudrost kako svakog trenutka biti potpuno slobodan, bez vrijeđanja drugih, bez punjenja i gomilanja viškova u krvi i tijelu.
Sve od reda čisto je kao pravda i liči na svijetlost dana i noći izvornog sunca, no većini je stalo do električne struje, uživanja noću kada vrijeme nije primjereno redu, zato netko teorijama lovi u mutnom uz pomoć crkve i novca, no sve ima kraj, ako ni zbog čega drugog, zbog početka novog kruga vrtnje, jer stvarno nitko ne može zaustaviti.


Post je objavljen 27.11.2014. u 20:57 sati.