Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

APSOLUTNO LOGIČNO

APSOLUTNO LOGIČNO
Poslije zamjenice JA u govornom izražavanju, slijede želje za oslobađanje mentalnog subjekta.
Dijete treba naučiti da nikada u životu ne koristi zamjenicu JA, jer ima stvarno tijelo kojim se ostvaruje u svemu i tako će održati objektivnu realnost zbog apsolutne logike.
U predstavljanju obično svatko kaže JA SAM, navodeći materijalne simbole uloge, imena i svega čime predstavlja svoju karijeru, što nije logično, jer time negira ljudsku vrstu. Za njega je bitna uloga čovjeka, od života tijelom kojim se ostvaruje. JA SAM otkriva mentalnog subjekta i psihu koja karakterom ponašanja zrači negativno, zato se čovjek sebično brani od slobodnog eha prostora, jer je ugrozio svoj ego prostora, u sebi ima punjenje i navikao je ostvarivati se preko njega.
Navikao je čovjek na usporenu sluzavu krv po čistoći kao elektrolit akumulatora, što nije u redu za razum.
Razum se nikada ne predstavlja, zato dijete zna samo za spontani odnos bez mudrovanja.
Recimo čovjek se skriva iza božje volje, radeći svašta. Isti taj čovjek kada je u volji, stvarno razumije potrebe i ponaša se ljudski kako je red.
Čovjeka najprije treba naučiti da se po rošenju jedino drži puta jer je to red čistoće zbog pravde i dodira istine, potrebne svakog trenutka, da ne bi gubio vrijeme u slijeposti i neznanju.
Stvarno prostor apsolutno podržava svaku vremensku pojavu, zato je inteligentna moć logično razumu, percepcijom (kao dokaz crno na bijelo, kao nultom točkom, svakog trenutka istinom) budnim opažanjem i doživljajem.
Jedno dijelimo na stvarno, vakuum svijetlosti i stvarnost, zbog lakšeg razumijevanja, jer su uvijek u pitanju suprotnosti kao dan i noć jednog zračenja sunca.
Upravo red univerzuma jednostavno apsolutno logično u smislu čistoće neutralnog promatranja, razumijevanja i slobode znanja, kao nultom točkom libele.
Živi organizam tijela od krvi i mesa, informatički sve postiže fluidima krvi i limfom, zato je važno minimalno ovisiti od materijalnih sadržaja, upravo samo od čistih koji ne stvaraju probleme.
Tijelo je elastično, kanali za krv i limfu su stalno pod vakuumom, koji pomaže strujanje, jer je u pitanju aktivnost svake stanice.
Recimo neki stroj ima razne pumpe i kruta crijeva za fluide, ovisno od namjene, u odnosu na savršeno tijelo koje služi za sva ostvarenja u životu.
Dokaz apsolutnog je vlastita istina iskustvom doživljeno razumom realnog objekta tijela.
Subjektivnim umom mentalnom psihom to nije moguće, zato znanstvenici ne mogu jasno definirati pojave. Za njih je sve metafizika energijom, a za logiku trebaju vidljiv dokaz.
Naravno ako je ideja logična, ne mora biti vidljiva osjetilima, važno ima pojavu u nekakvom simbolu za analizu.
Stvarno slobodno budno prisutno razumijevanje opažanjem i doživljajem.
Apsolutno prostor nije vidljiv, ali je savršena ideja pojavi, bezuvjetno jedno.
To se može objasniti promatranjem crne točke na bijelom papiru. Kada je najmanja, još uvijek može biti manja ali tada nije vidljiva. Ujedno krug točke može biti cijeli univerzum svijeta.
Samo fizički analizirano, jasnoćom svijetlosti, svaku perspektivu dovodiš do percepcije nultom točkom i znaš ništa nije metafizika, jer razum nije psiha.
Čovjek se ostvaruje umom, zato za njega apsolutno logično ne postoji, niti prihvaća istinu, nego je definira slobodnim mišljenjem i tako svatko za sebe, u ovisnosti od želja za karijerom.


Post je objavljen 27.11.2014. u 20:36 sati.