Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

KONZULTACIJE ZA OPERATIVNI PROGRAM I FINANCIJSKO RAZDOBLJE 2014. - 2020.

KONZULTACIJE ZA ZAINTERESIRANU JAVNOST

Četvrte partnerske konzultacije o prijedlogu Operativni program konkurentnost i kohezija za financijsko razdoblje 2014. - 2020., održati će se u ponedjeljak, 10. studenog 2014. godine, u hotelu International, Grand Salon u Zagrebu Miramarska 24.

Time se nastavlja proces savjetovanja sa zainteresiranim partnerima i javnošću, započet u lipnju 2013. godine, a koji je vezan uz planiranje i programiranje sredstava iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u okviru Kohezijske politike za financijsko razdoblje Europske unije 2014.-2020. godine.Na konzultacije su pozvani predstavnici jedinica regionalnih i lokalnih samouprava, predstavnici privatnog sektora, socijalnih partnera, civilnog društva te akademske zajednice.
Prijava za sudjelovanje na događaju vrši se isključivo putem prijavnog obrasca.

Prijavni obrazacje na web stranici http://www.mps.hr/default.aspx?id=13036

Prijave se primaju do srijede, 5. studenog 2014. godine. Zbog ograničenosti prostora u mogućnosti smo prihvatiti prijavu samo jedne osobe po instituciji. Potvrdu o sudjelovanju na događaju poslat ćemo putem E-maila, najkasnije 7. studenog 2014.godine. U obrascu za prijavu moguće je upisati pitanje na koji biste željeli dobiti odgovor na partnerskim konzultacijama, a u vezi teme koja je Vašoj instituciji od najvećeg interesa. Pozivamo Vas da iskoristite ovu mogućnost kako bismo na što kvalitetniji način obradili pitanja koja se pojavljuju u vezi procesa izrade operativnog programa.



Post je objavljen 05.11.2014. u 01:09 sati.