Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/auzmish

Marketing

Molba Djedu Božićnjaku

Dragi Djede Božićnjače ex Mraže,

ove Ti godine pišem ranije, jer tehnika je sve brža pa se nema vremena ni za što više, ali ovo ćeš valjda ovako dobiti na vrijeme.
Inače, fora mi je kako Ti sve naše želje na svim jezicima kužiš i da si našao shemu da bez carine prolaziš sve to. Mislim da Ti kamiondžije u koloni na Bajakovu zavide, ali ok. To ide u misterije Tvog posla, kao što je misterij sam za sebe i Evin pupak. Eva, ona Adamova. Na svim slikama ima pupak, gledal sam.
Znam da ne znaš, tko joj je mama.

Da skratim.
Imam dvije želje.
Jedna je da u banci uvede posebni šalter za naše penziće. Da se zove Spori šalter. Možda još sa kutkom za puzanje ili nekom socijalnom igraonicom za njih, jer svakako samo zato idu u banku. Dok se mi iskradamo s posla ili uzimamo slobodan sat, kako bismo nešto obavili u banci za ozbiljno.
Dakle, to je jedno. Spori šalter.

Drugo.
Dragi Djede Božićnjače, Mraže, što li si već, ja sam si nekaj mislil. Ne da nam doneseš, nego da pokupiš. Ne; ne krupni otpad. Nego, kad Ti isprazniš svoju vreću sa poklonima, jel' bi mogao sve ove politikance pokupit' i odnijet' kamogod, što dalje? I Marka koji kara (njega duplo zamotaj), i sve te likove i ličanke, od kojih ništa niti nemamo, osim rupe u džepu punom desnice.
Jest da će iz medija zjapiti praznilo, barem dok Celzijuh ne objavi novi bestserer ili se kosoR ipak skine za Playboy, ali evo, ja Te svejedno molim da sve te politikance pokupiš i otfuraš.
Daj ih vrit nekam, prospi ih nad Švicarskom, Švedskom, Kanadom, pojma nemam. Napravi chemtrail od njih pa na nebu nacrtaj veliko srce. Tak nekaj.
Evo, ja si to želim.

Voli Te Tvoj dobri i poslušni Shelly.

Post je objavljen 24.10.2014. u 10:07 sati.