Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Imenovanje Zorana Seleša, ekonomista iz Elektre, za prinudnog bolničkog upravitelja - golemo iznenađenje

ZORAN SELEŠ

Zoran Seleš imenovan je sanacijskim upraviteljem Opće bolnice Bjelovar, stoji u šturom priopćenju sa zatvorenog dijela sjednice Vlade RH.

Imenovanje ovog diplomiranog ekonomista na čelno mjesto bolnice u Bjelovaru je dočekano s ogromnim iznenađenjem, tim više jer on još od 1995. godine radi u bjelovarskoj Elektri i nema nikakve veze sa zdravstvom.

Prema informacijama iz same Elektre Seleš je prethodnih godina obavljao dužnosti šefa odjela za ekonomske poslove i šefa odjela za opskrbu, a zadnjih sedam-osam godina radio je kao koordinator općih i kadrovskih poslova.

Mnogi se s pravom pitaju kako će se snaći u vrućoj fotelji upravitelja bolnice koja se u posljednje vrijeme često nalazila u fokusu javnosti.

Zoran Seleš je upravo izabran na tu funkciju - kako bi sakrio sve kriminale u općoj bolici u Bjelovaru. Godinama se ti kriminali sakrivaju i ne idu u javnost. A ovakav odabir da i dalje javnost neće doznati što se dešava u bolnici.

Priča se po ulicama grada Bjelovara, da Seleš nije sposoban da obavlja tu dužnost na koju je imenovan. Da je imao knjigovodstvenu firmu koja je propala. između ostaloga Zoran Seleš je radio na srednjoj školi kao profesor a i tu se baš nije dokazao
.


-------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ

http://crostojkovic1958.blog.hr
————————————–

Post je objavljen 13.10.2014. u 03:36 sati.