Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

POVRATAK IZVORU

POVRATAK IZVORU
Čovjek sa ulogom u društvu pristao je na masku duše i zbog uživanja njome gradi karijeru mentalnim subjektom protiv razuma i zdravlja tijela kojim se inače ostvaruje u životu.
Čovjek ima stil i cilj, a nema smisao i svrhu, jer gazi preko istine vlastite cjeline bića.
Ostvaren u društvu čovjek nije ostvaren u sebi, jer je sebičan, fale mu obične stvari ljudskih kvaliteta od pravih univerzalnih vrijednosti.
Stvarno je čovjek rano napustio dječju igru i zbog toga nije naivan.
Bez naivnosti nije moguć razum ni prirodna percepcija.
Naviknut na negativno čovjeku je teško vratiti se čistoći po rođenju, zato je nasilan, ima lošiju genetsku strukturu od roditelja, sluzavu krv, zdravljem se ne može pohvaliti, ne doživljava ljubav, ne raduje se, nego osjeća intuicijom, emocijama, sjećanjima i mašta o raju, negirajući fizička svojstva prirode i izvornu svijetlost, jer ne razumije smjenu dana i noći, često mjesečari noću.
Za vraćanje izvoru jednostavno trebaš prihvatiti odgovornost dječje igre, jer se tada aktiviraš stvarno i nisi mentalno pasivan subjekt u odnosu na materiju tijela i okoliš.
Da li si spreman odreći se kulture i karijere, zbog naivne percepcije, razuma i ljubavne radosti?
Jedini način je odvikavanje od utješnog slobodnog mišljenja zbog čega nemaš slobodu nego zadržavaš punjenje i informacije kao hranu za um duše psihe. Pijenjem destilirane vode ona se ne zadržava u tijelu, ne stvara elektrolitsku krv i nemaš disk za pohranu informacija, ali imaš prirodnu percepciju i logičnu inteligenciju jasnoće.
Ako jesi počni piti destiliranu vodu, ona je umjesto majčinog mlijeka.
Po kidanju pupčane vrpce majka je prestala tebi davati krv i navikao si se na mlijeko.
Kao odrasla osoba znaš da je destilirana voda čišća i od majčinog mlijeka, lijek je i hrana u infuziji i prirodnoj transfuziji. Puni se čistoćom radi čiste krvne slike i zdravlja, jer to je jedini put vraćanja u izvor razumom.
Drugi put je negativan smjer dušom i energijom psihe koja sigurno čeka priliku za smrt tijela.


Post je objavljen 11.10.2014. u 03:02 sati.