Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DA VIDIMO NAKON GODINU DANA ZA ŠTO SU GLASALI BIRAČI? (2.)



Dvanaest političkih opcija je izašlo na izbore 2013., za vlast u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Nakon godinu dana da vidimo - što je učinjeno i gdje smo danas?

Seljačka stranka HSS se je raspala. Posle odlaska Damira Bajsa iz te stranke su otišli Miroslav Čačija i Stanko Grčić. Ono što zanimljivo je: što "ti likovi" su se okoristili sa tom strankom a poslije su je napustili. Otišao je i Zlatko Salaj koji je bio direktor Gudovaćkog sajma. Vrlo je zanimljivo - je da postoje tri seljačke stranke u Bjelovaru, tj. našoj županiji. Poljoprivreda i stočarstvo nisu nikada bili u gorem i lošijem stanju... Ono što želim ovdje pokazati je - da su svi ti kandidati prevarili svoje birače. Činjenica je, da birači nisu imali mogućnosti glasati za neke boje stranke ili kandidate.

Bajs je postao po četvrti put župan BBŽ-a, ali malo se može pokazati da je što pozitivno napravljeno u našoj županiji. Sve te funkcije se svode na osobno uhljebljivanje i provitak. Ništa se ne čini za "opće dobro" i za obespravljene ljude. U vlast se je ponovo ugurao Marijan CONER preko liste HDZ-a. Ne treba zaboraviti kakve kriminalne radnje je on napravio kao župan, koji je poslije nećasno smijenjen. I Čaćija kao župan je ostavi samo gubitke i zadužene bankovne kredite. To isto u sada nastvaku ponovo čini i Bjas. Ne zna se danas koja je uopće bila njihova gospodarska i ekonomska politika,.., osim njihovog provođenja na funkcijama.

Zlatko Tušak je postao zastupnik (HRVATSKIH LABURISTA - STRANKE RADA) u Saboru RH. Ovih dana u medijima možemo gledati kako se ta stranka raspada po svim "šavovima". Opet napominjem "svi oni" su prevarili i iznevjerili svoje glasače, te nisu ništa napravili za boljitak Hrvatske. Dok sam za vrijeme izbora ukazivao na takvu problematiku "laganja" na mene se čudno gledalo - i govorilo; da sam kontradiktorna osoba. A u biti sam u svemu bio u pravu - što se je pokazalo sada,..., samo malo više od godinu dana "njihovog" upravljanja ljudima i javnim dobrima. Ja bih to sada slobodno nazvao "zelena" i nezrela politika desrukcije...

NAPOMENA: Sliedi nastavak

-------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
————————————–


Post je objavljen 10.10.2014. u 10:35 sati.