Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

VJERA

VJERA
Sujetna osoba i vjernik u tajnu ne pravi razliku između stvarnog doživljaja i osjećanja čime se inače mentalno služi. On je zarobljen na površini, nema šanse da bi se predao dubini tijela od krvi i mesa.
Njemu vlastito tijelo nije logično, on ga umišlja za božju volju i zbog mrtve duše sve radi da nju oslobodi, tako što će stvarno usmrtiti tijelo, korak po korak, preko bolesti jer je ionako blijed kao krpa od mentalne psihe.
Vjernik je slijep pored očiju i stalno u tami neznanja.

S vjernikom u tajnu apsolutno logično ništa ne možeš analizirati, jer je on zarobljen osjećanjem i ne može sebi dopustiti prirodnu percepciju doživljajem materije tijela, jer bi morao odbaciti vjeru i priznati istinu.
Zato vjernik mene mrzi što diram njegove mentalne maske. On je u mentalnoj ljubavi, a to nije stvarna inspiracija. On stvarno ima lošu krvnu sliku, jer nikada ne vodi računa o njoj, zbog gospodina jede svašta, s ciljem da čim prije njegova duša tijelo usmrti zbog ulaska u obećani raj.
Od osjećanja vjernik je stvarno blijed zbog neznanja i duboke tame psihe iz koje ne izlazi.
Duhovnost je svakako vjera bez crkvene bogomolje, no svejedno objektivno tijelo u položaju lotosa služi za propadanje kroz svijest do magle nirvane.
Nirvana je osjećanje energije psihe i čim je jača droga od mrtvog punjenje, mentalnom maglom levitiraš, jer si potpuno usporio strujanje krvi, tijelo nije aktivno.
Na putu kroz maglu vidiš sve što umišljaš i to je tebi cool znanje?
E baš se tvoji najbliži raduju što si zombi u meditaciji?


Post je objavljen 06.10.2014. u 03:05 sati.