Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

APSOLUTNO LOGIČNO

APSOLUTNO LOGIČNO
Ideja pojavom
Materija materijalno
Prostor vremenom
Gravitacija vrtnjom
Vodik elementima
Vakuum kristalima
Svijetlost sjajem
Čistoća pravdom
Red mirom
Stvarno stvarnost
Bezuvjetno ljubav
Život uživanjem
Percepcija perspektive
Pogled uvidom
Dan noću

Predstoji mi put da me ljudi shvate.
Kako?
Polako otkrivam jednostavnost, onoliko brzo koliko čovjek može percipirati. Riječi jesu obične, no svatko misli na svoj način, zbog cilja i želja. Tko ima volju širiti znanje, lako analizira poznate činjenice.
Tako ćemo doći do spoznaje jednostavne materije prostor-vremena, gdje je
prostor = vodik ili nulta gravitacija ili svijetlost izvornog sunca, u centru je.
Vrijeme = svi drugi elementi koji se vežu za vodik i svojom pojavom imaju gravitacionu silu.
Znači sunce jest inteligencija, nije planet, ali se ne buni zbog oblaka na nebu koji ga zaklanjaju. Struktura sunca je vakuum od vodika pri potpunoj predaji slobodi. Zbog toga je oslobođena svijetlost i počinje vrijeme u prostoru. Sve se to dešava u samom centru univerzuma, na način kako se pojave čiste, a uvijek je red zbog same kreacije jedinstva.
Ako oblaci zaklanjaju sunce prema zemlji, u odnosu prema drugim planetima univerzuma je čisto. Negdje je noć jer je na suprotnoj strani dan, ali sunce je jedno u izvoru.
Informatička struktura materije jest fizičko umreženje svakim stanjem, prirodnim usporenjem bez planiranog nasilja.
DESTILIRANA VODA. Sunce je samo vakuum čistog vodika, a destilirana voda je dva vodika + vezani kisik, zato je njena gravitacija živa, nije krut kristal, ne možeš je zaustaviti i tako jednostavno ne zadržava vremenske informacije. Destilirana voda je praktički preslika nulte točke sunca u prirodi elemenata i etalon stvaranja i razgradnje.
Sunce je inteligencija zato što je priroda apsolutno logična, a sve skupa je jedinstvo.
Ideja izvora je slobodna vječnost, no vidi vraga dvije informacije već imaju ideju da nešto stvore i tako iz vakuuma ponovo kreće vrijeme novih promjena, novih uzroka s posljedicama.
Zbog manipulacije nasiljem vlasti, crkve, novca i čovjeka koji se oduševljava apsolutno logičnom izvornom suncu i prirodnim pojavama, javlja se mentalna sebičnost ili subjektivitet zadržavanja informacija ili usporenja života što liči na uživanje, a stvarno je mučenje u magli, ovisno od punjenja kojim se formira struja energije psihe nekakve idiotske duše bez definirane pojave, kao što je tijelo sa optimalnim brojem stanica.
Psiha nema red zbog poluraspada punjenja, a tijelo ga ima zbog rada organa i njihovih funkcija. Zato razum jasno zna, a um misli. U tom slučaju osjetila rade svoj posao, ne prave razliku između uma i razuma, kao što ni sunce ne bira koga obasjava i da li je taj uopće zaslužan, jer je materija jedinstvo.


Post je objavljen 04.10.2014. u 04:02 sati.