Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

VODIK

VODIK
Stvarno vodonik, hydrogen ili homeopatski hidrogenum, u destiliranoj vodi vakuumom živi kao u izvornom suncu gdje mu je mjesto prebivališta. No zbog ostvarivanja individualnih pojava, izvornu ideju bezuvjetno vezuje uz buduće pojave zato rado mijenja boravište i veže se sa svim elementima.
Tako se ponaša i svijetlost, ne bira koga osvjetljava, a ti si ipak čistunac i sebičan štakor koji skuplja sve viškove i to u ograničenom prostoru tijela. Pun si informacija, a one moraju biti slobodne, jer nisu tvoje, odnekud si ih pokupio, zato te trese posebna energija i prava električna struja i imaš nečistu auru kao magla, jer je takva i tvoja krvna slika.
U tome nema vjere, sujete, magle, ajurvede, čakre, dejlovanja uma, meditacije, glupih teorija, relativnosti, metafizike ni psihologije jer vodik stvarno nije ništa od toga, nego je apsolutno logičan element kojim znanost manipulira javnost i temeljem njega koristi nano tehnologije za smrtonosno klimatsko oružje.
Uvijek se vodikom manipulira i vežu ga za ostale elemente, čime se stvara mrtva priroda i potreba za industrijom., profitom i održanje sistema novca, samim tim i održanje državnih vlasti, crkve i čovjeka s posebnim potrebama, što nije prirodno ljudskom biću.

Ako si vezao vodik iz prirodne nafte u asfaltu koji se sporo razgrađuje, ne znači da si zbog toga uhvatio boga za muda, jer se od mrtvih ostvarenja sve više plašiš.
Znanstvenik zna usitniti čelik i vezati vodik sa mikronski prah, ali od stabilnog profila postaje bomba, a ti ne vjeruješ da čelik može eksplodirati kao benzin, znači fali ti znanje i razmišljanje o apsolutnoj ideji u logičnoj pojavi, koje su bezuvjetno jedno.
Priroda je jednostavna, u proljeću se sve probudi, a onda preko zime sve spava.
Sa mrtvom prirodom i lažnim sjajem nema šale, jer tvoj živi organizam od krvi i mesa i stvarnom materijom tijela, prirodno je stvoren od sjemena i svijetlosti sunca, a ne od mrtve hrane ili oduševljenja majke.
Ako razumiješ i znaš analizirati vodik, bez sumnje koristiš prirodnu percepciju i nultom točkom znaš univerzalni kod, koji te oslobađa genetskog poremećaja i krvne grupe.
Uvijek je bitno znanje, ali ne struke nego stvarno doživljeno percepcijom trenutka točke.
Jednostavan si ako prije svega staviš točku i poslije slijedi jasnoća izraza.
Kompliciran si ako imaš slobodno mišljenje, a takvi su ti političari, doktori, inženjeri, nastavnici, znanstvenici, samo djeca nisu takva, naivne osobe i majstori reda.


Post je objavljen 03.10.2014. u 05:37 sati.