Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Apsolutno logično znaš za učinkovitost destilirane vode u infuziji i prirodnoj transfuziji krvi kada nema davatelja, ali zbog uloge čovjeka ne razumiješ potrebu da je stvarno piješ.
Vjeruješ teoretskim pretpostavkama i božjoj volji, a onda se pitaj tko će te liječiti, jer ne možeš usmrtiti tijelo sada, nego moraš čekati da ga tvoja duša energijom jake struje ubije, kada si mentalno u nirvani psihe umišljene bolesti, jer te realno strah smrti.
Svijetlost je apsolutno logično neutralni vakuum i inteligencija za bezuvjetnu vezu ideje s pojavama.
Jednako tako i destilirana voda je neutralna u prirodi, nema boju, nema okus, nema miris, nema tragove elemenata, jedino ima savršenu kombinaciju H+H+O = H2O.
Sunce je u centru vrtnje univerzuma, no njegova prostorna kugla stvarno je vakuum, kao u pinealnoj žlijezdi tvog mozga i stanicama zbog čega je organizam u životu materijom tijela.
Emisija svijetlosti se javlja od ludog vodika koji se ne plaši levitacije i od homeopatije jedini zna napustiti sve elemente prirode, samo zbog stalnog mjesta boravka u centru univerzuma.
Kada na kraju vodik gubi i sebe, kao kroz stvarno i istinu oslobađa se vakuumom, a ostavlja čistu svijetlost i ona se ponovo vraća vremenu pojava.
Tako je vodik izvorna ideja, gorivo, grijanje, hlađenje, život, sloboda ili uživanje u zatvoru, jer koji se element veže za njega, on se bezuvjetno mora osloboditi, zbog univerzalnog reda koji apsolutno logično održava.
Što reći za vodik po teoriji?
Naravno teorije su manipulativne jer od pretpostavki znanstvenika, definicije nisu jasno kao nulta točka nepoznanica X prostora i Y vremena, jer nemaju percepciju doživljene materije, nego je za njih sve materijalno metafizikom psihologije jer ne znaju za univerzalni kod.
Za njih sam samo naivna nekulturna budala i zato ne vjeruju da stvarno znam koristiti univerzalni kod bez genetskih ograničenja. Njima nije jasno da moja krv nema krvnu grupu i nudim se neka to provjere kako god žele, ali još nisam dobio odgovor.
Oni su toliko opsjednuti umom, diplomom, teorijama, nebitnim znanjem zarobljenih informacija i nemaju jednostavnost percepcije, bez koje nije moguća nulta točka, niti upotreba univerzalnog koda, da njime znaš odgovor na svako pitanje.
Kriza u svijetu je opasna, većina su u neizvjesnosti, a mnogi u strahu što donosi noć i sutra.
Milijarde dolara proračuna je utrošeno na klimatsko oružje i naravno svuda ga probaju, jer čekaju odobrenje da ne bi izazvali veću neposlušnost.
HAARP instalacije samo su maska, a glavno oružje su sateliti i svi digitalni uređaji, računajući i mobitel kojim se služiš, jer si preko rutera umrežen.
Na taj način već si pristao na čip i ako se nekome ne sviđaš on te može ubiti većom učestalosti, upravo dok držiš mobitel u rukama. Ne mora on tebe ubiti, važno da poludiš.
Znači predstoji nam rat satelita i tiho ubijanje ljudi ludilom od prejake doze energije nad živom biološkom silom materijalnog tijela.
Crkva nije mogla uništiti civilizaciju, zato znanstvenici koriste nano tehnologije, njima je evolucija mnogo brža.
Fora je da revolucijom znanja započnemo neovisno sjeme ljudskog bića bez genetskih poremećaja.
Kako?
Jednostavno pijenjem destilirane vode, ona je stvarno smrt za dušu i eliksir za materiju tijela.
Destilirana voda će ubiti teorije, idiote, vjernike i konačno osloboditi čovjeka uloge, kulture, pameti i svijesti, nego će svatko koristiti razum apsolutno inteligentno, realnim doživljajem objektivnim tijelom u percepciji nulte točke, rezonantno sa izvorom svijetlosti sunca.
Ljudskom biću ne treba svijetlost, ona je stvarno, nego samo znanje da su dan i noć jedno zbog vrtnje u vremenu i gravitacije svake pojave.
Znači ako napravimo jednostavan kamp u vidu sela nenasilnih bića, svatko će imati pristojnu kuću od slame, blata, vapna i pijeska, u obliku jednostavne piramide, koja ugodno hladi ljeti i grije zimi.
Svatko će imati izobilje žive hrane, jer ćemo znanjem sve postaviti. Svatko će biti odgovoran za krvnu sliku i zdravlje, tako nikome neće faliti ljubav.
Nećemo imati registar matične evidencije po imenima, nećemo slaviti rođendane, nego ćemo vrijeme računati po znanju, onaj tko zna besmrtan je.
Zdravim vitalnim tijelom svatko će prirodno biti oslobođen sile gravitacije i straha od prolaznosti zbog smjene dana i noći.
Nitko se ne mora nikoga sramiti niti skrivati što želi, jer će svatko znati koristiti univerzalni kod, pa tako tajna ne postoji.
Nećemo vjerovati u boga niti ga psovati, jer nitko neće misliti taj pogani simbol.
Ljubav će biti stvarno, bez oduševljenja, bez želje da je mentalno dobiješ od nekoga ili nečega.
Osjećanja će biti trenutačna percepcija, bez ovisnosti od mentalnog subjekta u emocijama, intuiciji, sjećanju i mašti.
Nikome neće biti potrebni fotoaparati za slike, jer će sve biti realna stvarnost.
Dan će služiti aktivnosti a noć odmoru.
Djeca će se igrati bez plača, jer im nitko neće davati mrtvu hranu.
Djeca neće ići u školu, niti dobivati glupe ocjene, niti čitati lektire, jer će od rođenja učiti primjenu univerzalnog koda percepcijom nulte točke od doživljaja intime s roditeljima i u igri sa svima.
Žene neće rađati djecu u rodilištu pored glupih sestara, nego će svaka u trudnoći sebe pripremiti za bezbolan porođaj u kadi s destiliranom vodom.
Trudne žene neće biti debele i razočarane izgledom. Maksimum veće mase tijela u trudnoći je 8 kg, što se praktički i ne vidi. Danas su trudnice veoma bolesne, što nije prirodno stanje još manje zdravlje, nego ne znaju za bolje, pune se mrtvom hranom iz dućana i stalno su u stresu, još nemaju dovoljno novaca za sve gluposti koje bebi neće trebati.
Djeca u odrastanju neće morati prolaziti faze puberteta, jer će biti u zanosu ljubavnom igrom.
Nitko neće ovisiti od električne struje nego od prirodnog zračenja.
Perverzna umjetnost i maske nitko neće koristiti, jer logično priroda je stvarno svijetlost.
Mrtvi sjaj ogledala nikome neće biti potreban, jer će se naviknuti na čistu vodu koja ne sjaji.
Umjesto mrtvog ogledala i slika, svatko će sebe ogledati živim doživljajem materije tijela.
Ne sanjam, budan sam stvarno i sve što pišem moje je iskustvo.
A ti radi kako želiš. Možeš se ljutiti što ti razbijam mentalne maske, no nisam kriv tako djeluje jednostavna čista naivnost.


Post je objavljen 03.10.2014. u 05:37 sati.