Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

KULTURA I ZDRAVLJE


KULTURA I ZDRAVLJE
Razumom realno logičnog stvarno znanje materije je jednostavnost reda čistim objektom tijela, zbog čega imaš prirodno zdravlje i vitalnost protiv starenja.
Zbog kulture čovjek je ovisan od društva i sve radi pogrešno, zbog pameti i svijesti, naravno obične potrebe materije tijela ne razumije, nego u svemu želi materijalno uživati.
Jednostavnost je jedno kao misao jasne iskre i nule percepcijom biološke libele u doživljaju.
Slobodno mišljenje kulturnog čovjeka drži u neznanju i on na to pristaje zbog plaće i socijalnog statusa.
Sve to odavno nema smisla, jer smo dovedeni do klimatskog rata i samouništenja, upravo zbog uživanja uma koji gazi preko logike prirodnog reda.
Uvijek je zdravlje individualna stvar svake osobe.
Imati čistu krvnu sliku je jednostavno, no tko želi uživati odbija realnu logiku i za žrtvu uništava tijelo.
Ako infuzija destilirane vode znači liječenje umišljene bolesti, nerazumno je odbijati destiliranu vodu u prehrani, samo zato što teoretski nije priznata.
Čovjek je sam sebi žrtva slobodnim mišljenjem i stalno rob mrtvog punjenja, zbog čega misli i obične stvari.
Moćnici zbog naprednog uma rade na uništenju planeta ne samo prirode, jer je za njih to evolucija pameti i svijesti psihe, no nema veze što nije u skladu s razumom logike u slobodnom znanju materije.
Stvarno revoluciju znanja ne izvode moćnici, nego svaki pojedinac tko nema slobodu, nego je ovisan slijepo i pristaje na život u neznanju.
Tko će zaustaviti klimatski rati i očekivani rat satelita?
Čovjek i um stvarno ništa zaustaviti neće, jer su ionako odavno u nirvani psihe, kao priznati umovi svijeta.
Tebi ostaje da se prizoveš realne logike i razuma, da prihvatiš materiju tijela, očistiš krv i tek shvatiš jednostavnost naivnog djeteta koje bez škole zna sve.
Kad dijete završi školu i dobije diplomu, postaje čovjek iluminacije i društveno poslušan, a onda mu fali sve materijalno, kao i roditeljima koji ga nisu znali bolje naučiti.
U materiji nema štete, a ti vidi da li možeš podnositi umišljanje, jer od psihe sve čudno boli.
Jebeš kulturu ako si običan seronja i tješiš se time što možeš kupiti toaletni papir s roze cvjetićima, jer uživaš dok se brišeš, ali stvarno ne obrišeš.
Kulturno je plaćati toaletni papir, a nije kulturno ispirati debelo crijevo pijenjem destilirane vode, zbog čega i nemaš potrebu za toaletnim papirom, jer se od žive hrane čistiš kao ovca ili zec.
Ajoooj tko će s tobom izaći na kraj, jer si u tami društvene ovisnosti.
Stvarno imam strpljenje da ti razbijem kulturnu masku, da se ne sramiš poroka, nego ako želiš uživati, radi to javno, fora je da ostaneš zdrav.
Drugim riječima nitko od fizičke intime nije pokvario zdravlje, iako kulturno društvo ne priznaje takve kurve.
Najgore je kada si mentalna kurva i stvarno žrtva umišljanja raznih bolesti, navikneš se na njih, gutaš lijekove, nadaš se smrti, a možda zaradiš i ludnicu.
Bolje da odeš u mirovinu ako te proglase ludim, nego da stvarno poludiš zbog kulturnog nasilja i utopije teoretskog neznanja.
Ti ionako podnosiš kulturno društvo zbog interesa, zato budi mudar diši zrak i pij destiliranu vodu, a od društva uzmi mirovinu i tada ćeš konačno biti slobodan.
No vidiš i sam mirovine su postale najunosniji posao, pitanje je tko će je dobiti, kada stalno pomjeraju starosnu granicu.
Ti stvarno ne znaš čemu se nadaš.
Ne znaš materiju i fali ti materijalno, naravno neću te zbog toga žaliti, to je tvoj stil slobodnim mišljenjem bez razuma.
Samo je jednostavan naivan, a ti si veoma kompliciran čovjek.
Od jutra do sutra sve radiš kako ne treba, sve zbog drugih i sve želiš drugo.
Uhvati se realno objektivne materije tijela i ostvari u njoj slobodnim znanjem jednostavnom percepcijom nule kroz destiliranu vodu, jer je jedino ona neutralna kao svijetlost sunca.


Post je objavljen 30.09.2014. u 06:38 sati.