Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

DESTILIRANA VODA I GMO

DESTILIRANA VODA I GMO
Pojavom vatre, termičkom obradom živih namirnica, uživanjem na okus, ljudsko biće postaje um čovjeka koji vješto manipulira dobrotu, a u stvari je potpuno neodgovoran u životu.
Pamet, svijest, taština, moral, vjera i obrazovanje, protiv su pravog znanja od života.
Realno logično zbog stvarnog doživljaja u objektivnom tijelu i potrebi veze sa inteligencijom izvora preko svijetlosti dana i noći, odavno su pogažena istina.
Svi žele uživati tako je novac postao najskuplja roba.
Novim tehnologijama GMO hrana moćnicima donosi velike profite, bez ikakve odgovornosti za ljudsko zdravlje, prirodu i red u životu.
Prvo nasilje je neznanje majke i prenosi se na dijete, koje će postati čovjek spreman za manipulaciju, bilo da njega manipuliraju ili da on to radi drugima.
Uskoro ćeš oružje moći kupiti na kilo za malo novaca, jer su moćnici prešli na klimatsko ratovanje.
Nikakvo bogatstvo ne vrijedi, ako te nenadano nešto potpuno oneraspoloži.
Zrak i voda su uvijek bili mudrost, ali ona nije prisutna u znanju običnih smrtnika koji jedino žele uživati i njima je lako manipulirati.
Priču ću skratiti tako, kada ti je posebno teško primiš infuziju destilirane vode i budeš bolje.
Destilirana voda je jedina prirodna tvar koju ti nitko ne može pokvariti, jer ćeš je sam pripremiti.
Što je destilirana voda?
Sve što ti treba da se raduješ u devastiranoj prirodi, jer djeluje inteligencijom, podržava sve što je prirodno stvarno i uništi sve umjetno stvoreno.
U pitanju je vodik – hidrogen kojim nitko manipulirati ne može, jer dolazi čist iz centra kugle sunca, iz centra univerzuma, što je izvor svemu stvorenom u jedinoj stvarnosti.
Moćnike samo može pobijediti revolucionarno znanje, a to je upravo destilirana voda. Oni je osporavaju na svaki način, ali je ti prihvati u svojoj prehrani.
Ako destilirana voda svakome spašava život, daju je trudnicama i bebama, ako je u svakom pripravku i lijeku, zašto sumnjaš u nju?
Jedini problem što imaš su loše navike jer slobodno misliš ali ništa prirodno ne radiš, ovisan si od mrtvila zbog posla i novca.

Što je znanje?
Život je znanje zbog slobodne vječnosti kada nije bilo današnjeg ludila.
Život je stvarno u svakoj osobi i stvarno znanje treba biti u ponašanju svakog pojedinca.
Presudna je čista krvna slika i jednostavna prehrana u koju moraš biti potpuno siguran.
Naravno zrakom se najlakše može manipulirati ispuštanjem raznih otrova, no destilirana voda, vodik i kisik u njoj će sve popraviti.
Na kraju će moćnici ostati ogoljeni i nemaju izbora, moraju pristati na prirodno življenje, bez podjela, granica, mržnje, vjere i novca.
Kada znaš da se moćnici nemaju gdje sakriti, kada imaš podršku većine koji su na njihovoj strani, revolucija znanja nije problem.
Stvarno moćnici nisu problem čovječanstva, neko svaki pojedinac koji ne razumije realno i logično ne doživljava stvarno, jer nema čistu krvnu sliku za prirodno zdravlje i vitalnost.
Svi žele novac, materijalno bogatstvo i uživanje.
Malo tko razumije život i znanje za najveće bogatstvo bez cijene.
Moćnici bi prodali i sunce kada bi mogli.
Stvarno su moćnici jadni i njihova je fora djelovanje teškom maglom, koja ljudima kvari raspoloženje. Ta magla su mrtva hrana, lijekovi, pića, zagađena voda.
Najveće onečišćenje su manipulacije, koju pametan i svjestan čovjek prihvaća zbog kulture, jer je on samo mentalno podložan iluminaciji, on mjesečari, samo želi uživati i nije odgovoran za sebe, druge, prirodu i red.
Pozivam sve kojima je stalo do jednostavnosti, da malo rade na sebi u mijenjanju loših navika, najprije u oslobađanju od glasila, knjiga, crkve, duhovnosti, jer sve to nije percepcijom doživljeno, bez čega ni znanje nije moguće.
GMO tebi ne može ništa ako imaš zaštitu time što piješ destiliranu vodu, jer si tada stvarno povezan na izvor logične inteligencije.
Ti se ne možeš ugušiti ako znaš zadržati vakuum u organizmu tijela bez disanja.


Post je objavljen 22.09.2014. u 04:08 sati.