Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

SNAGA SILA MOĆ

SNAGA SILA MOĆ
Percepcijom jedno jasno razumljivo i znaš logično realno objektivnim tijelom.
Mentalno od punjenja stvarno je usporena krv i nasilje fizičkom snagom. Zato se grče pesnice, vilice, spolovilo, mišići zbog čega razum ne djeluje na oslobađanju napetosti.
Znanje nije moguće jer se intelekt ne oslobađa.
Naravno sve sam to istražio i analizom se jednostavno pokaže, da punjenjem u tijelu nema direktnog prijenosa informacija vakuumom.
Prazna crijeva i želudac daju čistu krv i ona prirodnom brzinom struji.
Zbog raspada punjenja krv je sluzava, usporena i trenutak percepcije razuma, prelazi u duže vrijeme umišljanja. To nazivamo psiha jer nema jasnoće u njoj.
Volja u percepciji i jasnoća od razuma, zbog punjenja prelazi u želje.
Stvarno punjenje prekida vezu među stanicama i one se muče same.
Vodik je presudan za informatičku vezu sa svim elementima u tijelu i njegovim vezivanjem ili oslobađanjem, mijenja se fizička snaga i sila energije prevodi u moć jasnoće.
Drugim riječima eksplozivna naprava za vatromet je fizička, no eksplodira zbog energije i sve nestane u sjaju iskre. Slično se dešava u organizmu tijela i jednostavno prirodno samo kada je punjenje čim više neutralno kao destilirana voda i hranljive tvari u njoj.
Kruta mrtva hrana kakvu inače ljudi iz navike jedu, blokira vitalnost tijela i dalje ponašanje je negativno. Po pražnjenju tijelo se ponovo oporavlja.
Zato je bitno uskladiti aktivnosti u danu i mentalnu strukturu odmarati noću, kad nema uzbuđenja za osjetila.
Naravno žarulje noću čovjeka čine razdražljivim i on se realno ne može ponašati.
Večera poslije zalaska sunca samo je teg koji smeta i umjesto ugodnog spavanja imaš noćnu moru i tjeskobu koju sanjaš, jer se ne možeš probuditi, nemaš brzinu krvi.
Slično se dešava i u meditaciji, zauzmeš tijelom položaj lotosa i krv stane, a ti misliš u višoj si svijesti, no stvarno nirvana psihe je konačno potpuna neodgovornost za fizičku aktivnost tijela.
Ako tko više sati provodiš u iluziji, stvarno tijelo tebi smeta i sve činiš da ga nemaš.
Pitam te kada nemaš tijelo, a nemaš ga psihom, čime ćeš se spoznati i ostvariti?
Znam zbog manipulacija u knjigama, a ti njima vjeruješ, misliš da si u redu, a stvarno nisi, jer se s nikim ne družiš. Tvoj prijatelj je psiha, a što može psihopata, da se bori protiv sebe, tražeći krivca u drugoj osobi.
Sve dok govoriš o teoriji, energiji, duši, duhu, psihu, pameti, svijesti, željama, uživanju, materijalnom ostvarenju i to potvrđuješ lošim navikom i nasilnim ponašanjem, stvarno ne razumiješ logično, negirajući istinu.
Slobodnim mišljenjem dokazuješ da ne koristiš percepciju za razum i znanje, otuda i nasilje u intuiciji, osjećanjima, emocijama, sjećanju i mašti.

Jednostavan si kad znaš sve, kao inteligentna destilirana voda, no da li pristaješ imati čistu krv 92 % od nje, ili više želiš da u njoj ima kristala, minerala, bjelančevina, masti i svega u čemu uživaš?
Ti tjeraj po svome, meni nije dosadno da ti kljuckam mozak jer si stalno u mudima. Zna se što muda misle a to nije zdravo ako tu silu ne dovedeš u mozak i dalje je oslobodiš.
Vodiku od sunca nije mjesto da ga sebično držiš vezanog u tijelu.
Budi zahvalan imaš stvarno tijelo, spoznaj se i ostvaruj s njim, a sve uzeto vrati prirodi, svijetlosti i izvoru.
Kada si zdrav fali ti uživanje, kada si bolestan fali ti život, tko će tebi ugoditi, jer nisi beba koju majka skrbi.
Umjesto što si mentalni čistunac, budi stvarno čist u krvi i zato pređi na destiliranu vodu.
Njoj ne treba reklama.
Probaj piti destiliranu vodu i potvrdi sebi da s njom ne možeš manipulirati.
Prvo što doživiš od destilirane vode, ne možeš misliti.
Drugo što ti donese destilirana voda, nisi više kulturan, jer stalno moraš pišati.
Treće počinješ se igrati kao dijete.
Četvrto mnogo si naivniji nego prije.
Peto nekada si mrzio svašta, sad isto to voliš.
Šesto ne ponosiš se jer nemaš razloga.
Sedmo ne umišljaš jer ne boraviš u mudima.
Osmo ne plašiš se visine iako u mozgu lebdiš.
To je sve, jer deveta razina je jasnoća, za koju si dao snagu i silu i poslije iskre tebi je samo ostala moć ne veća od inteligencije točke i samo je možeš koristiti trenutkom u percepciji.
Da, mnogi su u knjigama pisali o oktavama, denzitetima, slojevima, višim elementima, nema o čemu nisu pisali, ali istinu i stvarno nisu mogli dodirnuti na taj način.
Znanje je goli život i najveće bogatstvo neovisno od vremena.
Meni se stvarno tijelo jako isplati zbog jednostavnosti.
Znam svi koji uživaju nikada sebi ne mogu ugoditi, jer im svako punjenje poslije okusa smeta zbog kiseline koja negira eliksir ljubavne vodice.
Od blago lužnate destilirane vode pun si eliksirom i samo te ljubav ispunjava, zato se raduješ, igraš kao dijete, budala kada uživa od sjaja na vodi ili majstor koji stvara najveća djela bez materijala.
Ovisnik od gena nije genijalac.
Tko uživa u svijetlosti noći pod žaruljama, u sebi ima mrak psihe zato danju idiotski spava kao u komi.
Upravo mladi u tome uživaju i sve im ide na ruku, Internet zabava, mrtva hrana, tko ima novaca malo šmrka, bocka se i svašta po nešto.
A od primitivizma svi strepimo od kataklizme koju sami stvaramo, jer od osobnog nasilja i uživanja ozonska zaštita je ugrožena na mnogim mjestima.
Sunce nas je stvorilo, a mi ga okrivljujemo kako nas previše zrači. Stvarno je atmosfera zemlje bolesna, slično kao bolesna osoba zbog maske kojoj fali mekoća jer nemamo čistih voda.
Sunce je stvarno samo od vodika. Od sjaja na vodi oslobađanje vodika je blokirano. Od sjaja stakla, granita i žarulja, informatički vodik je skoro zaustavljen i što možeš očekivati nego kraj svim glupostima kojima ni ova civilizacija nije mogla odoljeti.
Poslije toga stvarno se neće roditi, jer je slobodno i vječno, ali neće biti idiota koji ne priznaju prirodu, nego vjeruju iluminaciji, mjesečare, u tijelu osjećaju energiju, za njih je svijetlost dana i noći duh vremena i strah zbog neznanja.
Za znanost apsolutno nije stvarno, jer ako to prihvate, znanstvenici više nemaju plaću, države ne postoje, crkve se ruše, novac se povlači.
Tko će prihvatiti jednostavnu logiku za stvarno?
Da li čovjek s posebnim potrebama može biti jednostavan bez maske na koju je navikao?
Znam sve se može samo ako si stvarno u njemu. Od mentalne prisutnosti subjektivno JA nije stvarno i zato je tijelo žrtva i zato mučitelj nema strpljenja, sve čini da vidi kraj, jer misli poslije je raj.


Post je objavljen 15.09.2014. u 07:12 sati.