Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Znaš mudrost u životu se svodi na elementarni zrak i vodu, što je realna logika da sebe uskladiš sa stvarnim tijelom, potrebama, prirodom i univerzumom.
Zrak je onakav kakav jest. Dobro je ako možeš živjeti negdje u selu, dalje od gradske utopije.
Ni jedna voda u prirodi nije čista, bez obzira da li se radi o atmosferskim vodama, podzemnim vodama, filtriranim vodama koje kupuješ u dućanu.
Ako prokuhaš bilo koju vodu nisi je time pročistio do informatičke neutralnosti.
Za tehničke potrebe vodu odavno demineraliziraju strujom, osmozom sa posebnim smolama.
Destilirana voda je stvarno znanje jednostavne osobe, jer si je učinio savršenom.
Što to znači?
Destilirana voda je jednovremeno živa i mrtva. Ona je potpuno neovisna i ovisna. Nema boju, miris, okus, niti tragove elemenata prirode. Nema ni sjaj od sunca, što sve druge vode imaju. To je najbitnije za usporenu sluzavu krv sa lažnim sjajem u mentalnoj slici. Prirodan sjaj tijela je razum od čiste krvi bez ikakvog sjaja, sa 92 % destilirane vode i elementima samo u tragovima struktura iona.
U informatičkom smislu materijalne kreacije svijeta, destilirana voda je savršeno neutralna, zato s njom možeš prirodno percipirati nultu točku svijetlosti sunca. To znači destilirana voda postiže apsolutni vakuum potreban živim organizmima i savršenim vezama, zbog jednog materijalnog umreženja. Nano tehnologijama već je napravljen savitljivi ekran od destilirane vode, no nema primjenu zbog politike, moćnika i profita. Moćnici svijeta ne prihvaćaju jednostavnost logike, jer bi se zbog toga svatko odrekao uloge čovjeka u društvu, zato znanost negira destiliranu vodu u prehrani. No kada je piješ znaš stvarno tko manipulira.
U čemu je fora?
Zrak ni slučajno nije čist.
Zrak u organizmu tijela jako mijenja krvnu sliku i to je veliki problem.
Sve što čovjek koristi za punjenje tijela, protiv njega djeluje kao negativna energija, jer u tjeskobi nutrine, biokemija liči na nuklearni reaktor i naravno tebe je strah od toga. Imaš aritmiju, plitko dišeš, misliš, uzbuđen si, nije ti jasno, ne razumiješ logično, stvarno si zbunjen.
Jednovremeno u životu si stvarno i red je prihvatiti taj dar jednostavnom predajom kroz slobodno znanje.
Vratimo se elementima prirode. Sve u prirodi elemenata je stabilno, računajući i radioaktivne materijale.
Ali komad urana u reaktoru pod tlakom izaziva geometrijsku progresiju vibriranja energijom i znaš što sve negativno čini atomska bomba. Za takvu nesreću potrebno je manje od 10 kg stabilnog materijala iz prirode, naravno preciznom tehnologijom napravljena bomba.
Ovo pišem zbog usporedbe što znači punjenje tijela bez logike razuma, onako gladnim očima, na okus i zbog puno novaca u džepu. Svaka mrtva hrana, lijek ili bilo što drugo u tvom tijelu djeluje kao bomba i stvara energiju protiv tijela. Zbog toga moraš biti usporene krvi, sebičan, subjektivan i mentalan, jer umjesto fizičkog tijela koristiš psihu, koja djeluje dok je punjenja, a što poslije, ponovo trebaš novo punjenje, što stvara loše navike i na kraju postaješ ovisnik koji u tome uživa.
Vratimo se destiliranoj vodi.

Pijenjem destilirana voda u organizmu tijela je neutralna. Najbrže se probavlja, čisti sve na putu, razbija mjehuriće slobodnih radikala, krv i limfu čini optimalnim, hrani stanice, grije i hladi tijelo, ne misliš, jasno logično razumiješ i znaš materiju u cjelini njene jednostavnosti.
Od destilirane vode u organizmu tijela ne možeš biti ograničeni čovjek s posebnim potrebama. S njome nisi više pametan niti svjestan, nego realno logično razumiješ jasno i znaš stvarno.
Od nerazumnog nasilnika, zbog destilirane vode postaješ genijalac, jedino što se ponašaš kao naivno dijete, pa kulturnima ličiš na budalu. Svejedno znaš da si stvarno majstor reda prirodnom percepcijom točke trenutka, što drugi ne mogu ni zamisliti.
Što je sa hranom?
Pijenjem destilirane vode znaš prilagoditi prehranu, tako što koristiš žive namirnice, cijediš od njih sok zbog odbacivanja viška celuloze jer to produžava probavu.
Hranljive tvari organizmu tijela trebaju u tragovima strukturama iona, bez kristala minerala. Na taj način inteligentan vodik se jednostavno veže najprije za kisik i redom za sve elemente.
Tebi je poznato infuzija destiliranom vodom svakome pomaže, no njome ne možeš uživati, imaš iglu u veni i sistem kap po kap.
Pijenjem destilirane vode ona nema okus da bi u njemu uživao. Ona ima prirodnu brzinu probave kroz organizam ni tu ne možeš uživati, niti pretjerati u količini. Tako savršena destilirana voda najbrže osvježava krv i limfu, čime postaješ prirodno razuman, budan i znaš što znači materija, posebno dan i noć čime se usklađuješ zbog vremena, jer samo tako percipiraš trenutak, koji ti je dovoljan za inteligentnu točku uvida svega što pogledom opažaš.
Vratimo se punjenju, duši, energiji psihe. Destilirana voda stvarno neutralna, sama u organizmu tijela nije duša, nema energiju, nemaš zadržane informacije, nisi negativan, srce mirno kuca, krv i limfa imaju prirodnu brzinu do svake stanice i točke tijela.
Destilirana voda tebi oduzima ono mentalno i subjektivno JA i jednostavno djeluješ stvarnim tijelom.
Tako tijelo stvarno postaje neovisno od vremena u prostoru i umjesto JA želim ovo i ono, jednostavno te prati volja, što je prirodna radost, percepcija, inspiracija i ljubav koja zrači stvarno ljudskim kvalitetama ponašanja bez promjene karaktera krvne grupe i genetske strukture.
Znanje je kada u živom organizmu tijela nemaš ništa više od potrebnog broja živih stanica.
Kada su u pitanju informacije, one su stvarno u prostoru, direktno se njime služiš i znaš gdje se što dešava u vremenu, jer percipiraš trenutak u nultoj točki.
Stvarno destilirana voda tebe konačno čini sveprisutnim i slobodnim, zato ne moraš glumiti pod maskom ulogu društvenog čovjeka u kome nitko nema povjerenja, iako je kulturan, pametan, svjestan i normalan.
Zbog destilirane vode u sebi stvarno si djetinjast, no svima godi takva jednostavnost, odrasla osoba kao blesavko kome je sve jedno u životu.
Sa destiliranom vodom nemaš potrebu sebe ograničavati, vjerovati, pripadati društvenom sistemu, teorijama, ne moraš biti bolestan zbog nezadovoljstva, ne moraš NIŠTA jer znaš SVE.
Što je NIŠTA i SVE?
Jedno materijalno ostvarenje – život bez uživanja.
Priča o destiliranoj vodi je mnogo jednostavnija od seksa Muje i Fate, jer ona sama govori a ti se jasno izražavaš o svemu i ničega se ne sramiš da bi imao ulogu glumca pod maskom.
Stvarno s destiliranom vodom nemaš vremena muljati zbog interesa, jer si bogat znanjem.
Svima je do istine i ljubavi. S destiliranom vodom direktno si u životu pravim vrijednostima.
Punih 20 godina mene drži u iluziji jebena duhovnost i makrobiotika. Svaku novu knjigu ezoterije sam kupio, no ni jednu nisam čitao, jer sam znao nešto tu ne štima.

Zanimljivo je što sam mnogo prije makrobiotike i duhovnosti već imao knjige o destiliranoj vodi u PDF formatu, no vrag mi nije dao, sve sam negirao zbog buđenja svijesti nirvane psihe, iako tada nisam imao pojma što znači ništarija od tijela u lotosu, kada zbog meditacije svoju krv blokiraš i dalje si zombi koji zna duhovnost istoka i tehnike.
Jednostavno život nije tehnika niti plan, niti budnost u podsvijesti, nego gola fizička aktivnost, stvarno u tijelu od strujanja krvi i limfe kroz meso.
Tko ne razumije tijelo od krvi i mesa, on uživa u mesu i zbog toga je nasilan životinjskim nagonom.
Ujedno umjesto mozga koristi se mesom spolovila posebno u grču orgazma, što je primitivizam u kome čovječanstvo i dalje uživa, ali ne vidi smisao i svrhu.
Život stvarno nije cilj nego sve materijalno bez biranja.
Umjesto biranja koje te čini mentalnim čistuncem, stvarno držiš do reda i čistoćom si pravičan iznutra. To je ljudska svijetlost iz knjiga i nigdje stvarno.
Čovjek s društvenom ulogom nije svijetlost nego mrak sam sebi jer koristi sotonsku psihu.


Post je objavljen 15.09.2014. u 04:49 sati.